Hazır-Cevap
Kayıtlı Öğrenci
Aminn aminnn amin...
Örgün öğretimde okumayı düşünmedin mi?Neden aöf işletme bölümünü seçtin?...
Örgün öğretimde okumayı düşünmedin mi?Neden aöf işletme bölümünü seçtin?...
bende bi soru soracam sana başkan gaziantep i çok seven bi insansın neden kendi şehrinin takımını değilde fenerbahçeyi tutuyosun?![]()
bende birzamanlar fb taraftarıydım başkan ama şükrü saraçoğlunda maç izleyip daha sonra ankara 19 mayıs stadında ankaragücü maçı izlemem beni ankaragücü taraftarı yaptı 55.000 kişilik şükrü saraçoğlunda çoşkuyu gör ardından 20.000 kişilik ankaragücü taraftarının çoşkusunu gör emin ol sende ankaragücü taraftarı olurdun patrongaziantep ligi her zaman orta sıralarda bitirmeyi amaclayan sezon sezon süpriz cıkıslarıyla tanınan güzel bir takımdır...2oo2 senesinde sanırım Fenerbahceyi ilk devre 0*3 yeniyordu o macı yense şampiyon olacak macta bişeyler oldu sanırım 2.ci yarı mac 4*3 fb üstünlügü ile bitti...Uefaya gitti roma ile lens ile nantes ile ve o senenin sampiyonu alaves ile oynadı ve güzel maclar cıkararak güzel skorlar elde etti.Gaziantep seyircisi resmen macı izlemeye gelir sinemada bile staddan daha cok ses vardır3 sene önce kızılşahin diye grup kurduk maclara giderdik sekerdik tezahürat ederdik adamlar oturun macı göremiyoruz derlerdi
bnm FENERBAHÇE liliqim dogustan gelir...benim bir abim var adı ilker şuan asker...benimde adım engin işte babam o zamanda fenerde defans ilker yagcıoglu var bide kaleci vardıya engin ipekoglu onların isimlerini koymus
e gelde FENERBAHÇELİ olma onurum...en az snn kadar fanatigim ama bunu belli etmiyorum forumda faceyi biliyorsun ama resim poster video
ne ararsan...
bilmem anlatabildim mi![]()
by sonkez için bir yorumda buluncamben kendisi bu forumda onu gözlemledigim kadarıyla çok temiz saki ve olgun bi karakterde hep bi tartışma anında ortalıgı sakinleştiren by sonkez oldu kişiliginden dolayı kendini tebrik ediyorum
by sonkez gerçek ismini sormamın bi sakıncası var mı?