B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 9 Ocak 2009 #701 Ben yazdim iste önemli olan benden sonra kim yazacak demi
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 9 Ocak 2009 #702 önemli olanmı ben yasıyım barii kendimi önemli hissttim burcum saol
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 9 Ocak 2009 #704 aman efendim o senin önemliliğin saol canım benimmm...
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #705 uyudunuzmu ya kimse kimseden sonra yazmamis ki hakan nerdesin hadi ya pesime gel
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #711 koz verme hakan bana.. neyse oyun bölümünü isgal etmeyelim lütfen bakalim bizden sonra hangi cesaretli yazacak
koz verme hakan bana.. neyse oyun bölümünü isgal etmeyelim lütfen bakalim bizden sonra hangi cesaretli yazacak
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #712 kozu bilemedim ben tabii kim olacak bu saatte senden ve benden başka
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #713 saga sola bak kimler var kimler ah hakan be sende mi kör oldun
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #715 Hani nerde nasil napiyor iyimidirler kendileri neler yapiyolarmissbunca zaman
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #717 BURCU' Alıntı: Hani nerde nasil napiyor iyimidirler kendileri neler yapiyolarmissbunca zaman Genişletmek için tıkla ... slmları war sana
BURCU' Alıntı: Hani nerde nasil napiyor iyimidirler kendileri neler yapiyolarmissbunca zaman Genişletmek için tıkla ... slmları war sana
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #718 a.sselam.. selam verenleri cokolsun ona deki unutmasin bizi beni seni herkesiii
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2009 #720 tmm seker bosaltalim burayi kisacaklar bize yoksaaa... hakandan sonra burcudan önce kim yazacak böyle kalsin burasi dokunma
tmm seker bosaltalim burayi kisacaklar bize yoksaaa... hakandan sonra burcudan önce kim yazacak böyle kalsin burasi dokunma