J jojo Kayıtlı Öğrenci 8 Kas 2008 #664 birileri beni mi beklio ne geldim arkadaşlar geldim benden sonra ajan yasar diymi ajan??
G güldeste Kayıtlı Öğrenci 10 Kas 2008 #674 hayır ben yazdım... benden sonra o dediğim arkadaş yazar...
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 31 Ara 2008 #675 Ben yazdım güldeste bilemedin Benden sonra kessin BURCU yazar
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 31 Ara 2008 #678 ben yazmisim ya orda iste kelimelerim ya yoksa benim kelimelerim artik görünmez mi oldu Görünmüyor mu ARKADASLAR
ben yazmisim ya orda iste kelimelerim ya yoksa benim kelimelerim artik görünmez mi oldu Görünmüyor mu ARKADASLAR
B BospHoruS Kayıtlı Öğrenci 31 Ara 2008 #679 hımmm.. benden sonra ..bir dk fanusuma bakmam lazımm.. evett görüyormm Burcu Hanm
J jojo Kayıtlı Öğrenci 31 Ara 2008 #680 senin fanusta bi sorun var galiba baksana burcuyu gösterdi jojo geldi benden sonra fanuscu arkadaş koşar gelir arkamdan diymi?
senin fanusta bi sorun var galiba baksana burcuyu gösterdi jojo geldi benden sonra fanuscu arkadaş koşar gelir arkamdan diymi?