samsunlu aöf liler yaşıyomusunuz?:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mimoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Samsunlu arkadaşları kucaklıyoruz :D:D:D Samsunlulara özel muamele benden herkese yok yazık bana benden değil mimozadan herkese çay :D:D:D

slmmm..bende samsundayım..iktisat bölümü 2.sınıf öğrencisiyim ama 3/1 e takıldım bu sene vericem inş,tek dersim genel muhasebeyi..19 Mayıs Gençlik Bayramımız kutlu olsun..iyi akşamlar..

arklar benim bi sorum olacak bunu bu plartformda paylaşmak istedim,muhasebeyle arası iyi olan beri gelsin..
sorum şudur: "kurumlar vergisi,matrahı üzerinden %30 oranında vergi kesintisi oluyor" diyor murat yayınları..ama ben aof sitesinden de çalışıyorum orada bu oran %20 olarak baz alınmış..ben şimdi hangi yüzdeyle soruları çözeceğim bilemiyorum,oran %30 mu yoksa %20 mi..off :( biri bana yardım etsinnnn..

selam bende samsunluyum.... maliye 1. sınıf tanışalım..

selam bende samsunluyum ısletme bolumu 1.sınıf ama 2.sınıfa gectım but 2dersım kaldı ınsallah onlarıda verırım 2ye borclu gecmem yardımlarını beklerım ders notları ıcın sımdıden tessekkur:)

melcan55, ekoll_123, canan55 sitemize h.q. hemşerilerim :D

samsunda yaşamıorum; ama trabzona giderken araba da otoyol da giderken görmüştüm çok hoşuma gitti valla:D kim bilir şehir merkezi nasıldır görmeyi çok isterdim.orda oturanlar çok şanslılar bence:D

samsunda yaşamıorum; ama trabzona giderken araba da otoyol da giderken görmüştüm çok hoşuma gitti valla:D kim bilir şehir merkezi nasıldır görmeyi çok isterdim.orda oturanlar çok şanslılar bence:D

Evet jojo Samsun çok güzel ve çok gelişmir bir ildir.. Bence en kısa zamanda gelip gezmelisini... :D

Evet jojo Samsun çok güzel ve çok gelişmir bir ildir.. Bence en kısa zamanda gelip gezmelisini... :D
valla istemiyor değilim hani:) kısmet inş. artık sende rehberim olursun gezdirirsin beni;) bursa,samsun,eskişehir en sevdiğim mütevazı şehirler arasında..

valla istemiyor değilim hani:) kısmet inş. artık sende rehberim olursun gezdirirsin beni;) bursa,samsun,eskişehir en sevdiğim mütevazı şehirler arasında..

Tabi olur ama rehberlik parası alırımm amaaa:D:D

Ne zaman istersen beklerimm:D

bende samsundan okul öncesi öğretmenlik 1.sınıfım

selam millet bende samsunluyum:)

Geri