F fewzi Not Arayan Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2013 #4,543 sarmadı değil normal yazınca sayfayı yenileyince ekranın ortasında bişi belitiyordu burdan anlamıyorum :haha
sarmadı değil normal yazınca sayfayı yenileyince ekranın ortasında bişi belitiyordu burdan anlamıyorum :haha
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2013 #4,548 birşey olmaz ya baklava cektı canım
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 29 Nis 2013 #4,550 baklava da tatlı mı yaw künefeye buyrun arkadaşlar
A asah AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 12 May 2013 #4,555 hata isokor' Alıntı: zevksiz seni Genişletmek için tıkla ... herkezın zevkı ayrı .... zevkler tartısılmaz kıııııııııı
hata isokor' Alıntı: zevksiz seni Genişletmek için tıkla ... herkezın zevkı ayrı .... zevkler tartısılmaz kıııııııııı
A asah AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 12 May 2013 #4,556 mliks' Alıntı: forumdada kımse yok Genişletmek için tıkla ... var tatlımda sen yokkkkkkkkksunn
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 13 May 2013 #4,557 asah' Alıntı: var tatlımda sen yokkkkkkkkksunn Genişletmek için tıkla ... evet canım fazla girmiyorum artık
asah' Alıntı: var tatlımda sen yokkkkkkkkksunn Genişletmek için tıkla ... evet canım fazla girmiyorum artık
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 2 Haz 2013 #4,560 Teşekkürler nihayet çalıştım ve karşılığını aldım artık