O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 2 Nis 2013 #4,503 herkez degil tatlım herkes (denemeden çıktım da kafm bi milyon:haha herkeS iyi sanırım ne güzel :cici
herkez degil tatlım herkes (denemeden çıktım da kafm bi milyon:haha herkeS iyi sanırım ne güzel :cici
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 2 Nis 2013 #4,507 yezek degil isokor yesek hepinizi düzeltemem ki ya hep egitim sisteminin bozuklugu bunlar:haha dondurma yiyelim bu saate daha uyar ya
yezek degil isokor yesek hepinizi düzeltemem ki ya hep egitim sisteminin bozuklugu bunlar:haha dondurma yiyelim bu saate daha uyar ya
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2013 #4,510 kimseler yoktu bi ara kendimi yalnız hisettimm hoşgeldin
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2013 #4,511 hoş buldum kii :cici nasılsın tatlım nasıl gidiyo
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #4,512 aynı hayatım seni gördüm daha iyi oldum :cici
O only roses AÖF Profesörü Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #4,513 beni gören iyi oluyo ne güzel bu cümeleyi bugün bi kez daha duymak:cici
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #4,514 :cici:cici ben sana her gün söylerim ki artık
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #4,516 sen zaten mutlu bi insansın hayatım sevındırmeye gerek yok
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #4,520 evet şu 10 karakteri öldurmek ıstıyorum