S s.u.m.e.y.y.e Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,726 bende iyim saoll..meleeek sende iyisindir inş cümleten iyi olalım
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,728 Keyifler nasıl arkadaşlar,ramazanda bitti sayılır,bayram geldi.
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,729 evet ya ramazan bitti ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım bayrama geldik...hayırlısı Allah nice nice bayramlara erdirsin inşallah hepimizi...
evet ya ramazan bitti ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım bayrama geldik...hayırlısı Allah nice nice bayramlara erdirsin inşallah hepimizi...
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 19 Eyl 2009 #2,733 Teşekkürler sen nasılsın yakomoz? Ömür geçiyor bu sene ramazanda geçti ...Allahım daha nice ramazanları sevdiklerimizle erişmeyi nasip etsin..
Teşekkürler sen nasılsın yakomoz? Ömür geçiyor bu sene ramazanda geçti ...Allahım daha nice ramazanları sevdiklerimizle erişmeyi nasip etsin..
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 19 Eyl 2009 #2,734 volkii' Alıntı: sLmLar arkadasLar uzun zamandan sonra tekrar buradayız Genişletmek için tıkla ... Bir serit gecti gözümün önünden Keske sitede olsaydim o an heheh
volkii' Alıntı: sLmLar arkadasLar uzun zamandan sonra tekrar buradayız Genişletmek için tıkla ... Bir serit gecti gözümün önünden Keske sitede olsaydim o an heheh
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 20 Eyl 2009 #2,737 kimse yoktu olanlarda sohbet ettmiyo şimdide sen yoksun