S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,703 sen ben varız sanırım millet sızdı neyse hele kuymagı getir ilk onla baslayak
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,705 ben iyiyim cok da güzel olmus.... sen arti bise yemissindir yoksa engin itinali yapar kuymagi
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,706 O zaman bana zehirli tarafından vermiştir.Çekemiyor beni hehe
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,707 bak o olabilir de engin o kadar kötü niyetli deil,,, zehirleseydi simdi burda olmazdin emin ol : hehe
bak o olabilir de engin o kadar kötü niyetli deil,,, zehirleseydi simdi burda olmazdin emin ol : hehe
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,708 YaKaMoZ' Alıntı: O zaman bana zehirli tarafından vermiştir.Çekemiyor beni hehe Genişletmek için tıkla ... gece gece iyi geldi sagol şakacı ya seni
YaKaMoZ' Alıntı: O zaman bana zehirli tarafından vermiştir.Çekemiyor beni hehe Genişletmek için tıkla ... gece gece iyi geldi sagol şakacı ya seni
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,711 Neyse size iyi sohbetler ben sahuru hazırlayayım.Afiyet olsun herkese hayırlı sahurlar.
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,712 sagol sanada...kimseyi zehirleme aman diyim...yazık olur o aileye
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,713 herkes forumda neden kimse bişey yazmıyo sohbet edelim hadi
Y YaKaMoZ Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,716 sagol sanada...kimseyi zehirleme aman diyim...yazık olur o aileye Genişletmek için tıkla ... Bence sen dikkat et Selamun Aleyküm arkadaşlar.Cumanız Mübarek Olsun.
sagol sanada...kimseyi zehirleme aman diyim...yazık olur o aileye Genişletmek için tıkla ... Bence sen dikkat et Selamun Aleyküm arkadaşlar.Cumanız Mübarek Olsun.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #2,718 iyiiiiiiiiiiiiiii senin keyfin nasıl hoşgeldin volkiiiiiiiiiiii