B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #881 hoş geldin gözen hakkaten gözlerimiz pc de kaldı ya nerdesin
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #882 dimi ya kalmasın geldim dışarda arkadaşlarla takıldık biraz yeni geldim siz napıyosunuz bakem
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #886 allah dert vermesin diyim birazdan mesudum gelir başını yakmıyım
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #887 nie öle düşünüosun arkadaşım ya görüyorsun dimi melek böle sataştırıolar bizi sonrada geçip seyrediolar
nie öle düşünüosun arkadaşım ya görüyorsun dimi melek böle sataştırıolar bizi sonrada geçip seyrediolar
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #888 ya baska ne derdım olacak böcumle benle urasıo işte
G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #889 allah aranızı bozmasın mesudum ben mi kötü oldum şimdi:
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #891 herkese günaydın millet sanada günaydın melek
Т тHєy Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #892 offf sabah sabah manıak oluyor ya video klıp ızlemek nassın sıte eiimisin . . süleyman o l u m nettın la _???
offf sabah sabah manıak oluyor ya video klıp ızlemek nassın sıte eiimisin . . süleyman o l u m nettın la _???
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #894 aksion' Alıntı: offf sabah sabah manıak oluyor ya video klıp ızlemek nassın sıte eiimisin . . süleyman o l u m nettın la _??? Genişletmek için tıkla ... sen hangı arar geldın ya surda agız tadıyla mesutu taslıcaktım yokyanı sana da gelır arada kalmısın
aksion' Alıntı: offf sabah sabah manıak oluyor ya video klıp ızlemek nassın sıte eiimisin . . süleyman o l u m nettın la _??? Genişletmek için tıkla ... sen hangı arar geldın ya surda agız tadıyla mesutu taslıcaktım yokyanı sana da gelır arada kalmısın
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #895 bak göruomusun taslanacagını duydu gıttı mesuuuut benden kacsan böcum yakalarseni
Т тHєy Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #896 bir delı ruzgar estı alıp goturdu senı benden . . .
F FaTTiK Vizelere Çalışan Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #898 ben 10 dakikaya geliyom hazırlanın mesut yandın sen
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 12 Mar 2009 #899 yenilen pehlivan güreşe doymazmış fadiği bulun bana