G gözen Büte Kalan Kayıtlı Öğrenci 10 Mar 2009 #863 aşık çocuk' Alıntı: amin sen ne okuyorsun Genişletmek için tıkla ... halkla ilşkiler son sınıftayım nasip olursa bu sene mezun olcam
aşık çocuk' Alıntı: amin sen ne okuyorsun Genişletmek için tıkla ... halkla ilşkiler son sınıftayım nasip olursa bu sene mezun olcam
C cinar_fatma Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 10 Mar 2009 #866 ben geçmiş sınav sorularının çözümlerini istiyorum nerden bulabilirim
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #867 cınar fatma hangı bölumu okuosan o bölume ait forma gır zaten sonyılların soruları dıye baslıklardan bulursun slmmılletyokmu kımse
cınar fatma hangı bölumu okuosan o bölume ait forma gır zaten sonyılların soruları dıye baslıklardan bulursun slmmılletyokmu kımse
K kutan3131 Hazırlık Sınıfı Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #868 arkadaslar e-öğrenme sayfasında ki soruları nasıl indirebilirim
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #869 kutan3131' Alıntı: arkadaslar e-öğrenme sayfasında ki soruları nasıl indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Onları indirmiyorsun arkadaşım ama şöle bir yöntem var print Screen le fotoğraflayıp pointe yapıştırabilirsin kullanışlı olmuyor ama
kutan3131' Alıntı: arkadaslar e-öğrenme sayfasında ki soruları nasıl indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Onları indirmiyorsun arkadaşım ama şöle bir yöntem var print Screen le fotoğraflayıp pointe yapıştırabilirsin kullanışlı olmuyor ama
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #871 şu pişmanlıkları olanlar buraya bı celsın ya konu dagılıo
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #872 mEelek' Alıntı: imza resmın yakıo mesut Genişletmek için tıkla ... ilk tebriki senden alıcağımı biliyordum melek beni izlemeye devam edin
mEelek' Alıntı: imza resmın yakıo mesut Genişletmek için tıkla ... ilk tebriki senden alıcağımı biliyordum melek beni izlemeye devam edin
Y yarensu Çömez Öğrenci Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #873 bende geldim hepinisin üzüntülerinin bi gün son bulcanı sölemek istedim
I imqossibLe Mezun Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #874 yaren nasılsın bakalım aramıza hg mesut senı takıp etmemek eldemı
B By_tr Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #875 yarensu' Alıntı: bende geldim hepinisin üzüntülerinin bi gün son bulcanı sölemek istedim Genişletmek için tıkla ... hg teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi Büyük randevu... Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta? ne güzel demiş dimi necip fazıl
yarensu' Alıntı: bende geldim hepinisin üzüntülerinin bi gün son bulcanı sölemek istedim Genişletmek için tıkla ... hg teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi Büyük randevu... Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta? ne güzel demiş dimi necip fazıl
Y yarensu Çömez Öğrenci Kayıtlı Öğrenci 11 Mar 2009 #876 ooo sevindm ii hissetmene ağladığın kdr güleceğini biliomusun ben zmnında çok ağladım şimdi herşeye güleryüzlüyüm
ooo sevindm ii hissetmene ağladığın kdr güleceğini biliomusun ben zmnında çok ağladım şimdi herşeye güleryüzlüyüm