Küçüklük Hayalleriniz

bende ünlü bi şair olmak istemiştim ama kismet daha olamadım

aranızda en şanslı benim galiba ben olmak istediğim şeyi oldum çok şükür

küçükken adam olmak isterdim büyüdüm hala adam olmak istiyorum :D imkansı hayaller kuruyorum sizcede dimii:D

arkelog olmayı ıstemıştım ama gunumuzun sartları el vermıyor tarıhı yapıları gördukce hala huzunlenırım:o:o:(

Ben sadece özel bi okul açmak istiyorum ama hala işyerim yok sadece öğretmenim:(

sevdiğimle evlenmeyi sonrasında ANNE olmak istiyorum zeynepnisa ve zeydmusa isimli iki küçük melek getirmek istiyorum dünyaya en büyük hayalim:o (küçükken kuaför olmak istiodum oldu inşallah bu hayalimde gercekleşir)

İnsanları mutlu edebiliceğimiz yardım edebileceğim bir işim olsun istiyorum

sevdiğimle evlenmeyi sonrasında ANNE olmak istiyorum zeynepnisa ve zeydmusa isimli iki küçük melek getirmek istiyorum dünyaya en büyük hayalim:o (küçükken kuaför olmak istiodum oldu inşallah bu hayalimde gercekleşir)

inş. sevtap Allahım herkese senin gibi hayal kurmayı ve hayallerini gerçkeleştirmeyi nasip eylesin

hemşire olmak istedim muhasebeci oldum..arada bi fark yok:Dkendimi böyle avutuyom...

küçükken veteriner olmak istemiştim.benim için en değerli canlılar olan hayvanlara yardımcı olmak büyük bir keyif olurdu:o
bir işi çok iyi yapmak için o işi sevmek gerek.ben açıkçası çevremdeki hayvan sevmeyen veterınerlerı gördükçe üzülüyorum:cool:

Şarkıcı doktor olmak, doktor kısmı yattı, şarkıcı kısmına bakacağız :D

küçükken günü kurtarmaya çalışırdım ben ya oyun falan hayal etmezdim öyle bi meslek:) ama en büyük korkum deli olmaktı :D

ogretmen olmak ıstemıstım...ama veterıner olucamm...:(

Geri