Küçüklük Hayalleriniz

aranızda en şanslı benim galiba ben olmak istediğim şeyi oldum çok şükür

arkelog olmayı ıstemıştım ama gunumuzun sartları el vermıyor tarıhı yapıları gördukce hala huzunlenırım:o:o:(

sevdiğimle evlenmeyi sonrasında ANNE olmak istiyorum zeynepnisa ve zeydmusa isimli iki küçük melek getirmek istiyorum dünyaya en büyük hayalim:o (küçükken kuaför olmak istiodum oldu inşallah bu hayalimde gercekleşir)

sevdiğimle evlenmeyi sonrasında ANNE olmak istiyorum zeynepnisa ve zeydmusa isimli iki küçük melek getirmek istiyorum dünyaya en büyük hayalim:o (küçükken kuaför olmak istiodum oldu inşallah bu hayalimde gercekleşir)

inş. sevtap Allahım herkese senin gibi hayal kurmayı ve hayallerini gerçkeleştirmeyi nasip eylesin

hemşire olmak istedim muhasebeci oldum..arada bi fark yok:Dkendimi böyle avutuyom...

küçükken veteriner olmak istemiştim.benim için en değerli canlılar olan hayvanlara yardımcı olmak büyük bir keyif olurdu:o
bir işi çok iyi yapmak için o işi sevmek gerek.ben açıkçası çevremdeki hayvan sevmeyen veterınerlerı gördükçe üzülüyorum:cool:

küçükken günü kurtarmaya çalışırdım ben ya oyun falan hayal etmezdim öyle bi meslek:) ama en büyük korkum deli olmaktı :D

ogretmen olmak ıstemıstım...ama veterıner olucamm...:(

Geri
Üst Alt