Karışık sohbet konuları (lütfen bu başlık altında açalım)

ya o şarkı çok eski 82 de çıkmıstı yanılmıyosam vallagha tebrikler. sen şimdi esrarlı gözleride bilin:)

e yanii :) Bir içten bakışına delice tutulmuşum esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum :)

valla rock yabancıda benim tarzım değl herkesin zevki işteeee durun bitane daha sölim :) TEKRAR SANA DÖNSEM SEVDİĞİM DESEM KÜLLENMİŞ ATEŞİ YANDIRIRMISIN YOKSA YİNE BENİ KANDIRIRMISIN YIKILDIM SEVGİLİM İNANIRMISIN :)

vallahi süpersin ya sevda sevdfdim seni:

saolasın kemancı tesekkürler e atın bi şarkı ortaya devamını getirelim :) sohbete döndüü :)

[olailir arkadasım ben de yabancı müzik dinleme rockta dinleme bana bağırtıdan baska birsey gelmiyo. teoman hariç tabi o bambaska.sebnem ferahta fena değil.ama bana göre sen kendini sartlandırmısın dinlemem konusunda

[olailir arkadasım ben de yabancı müzik dinleme rockta dinleme bana bağırtıdan baska birsey gelmiyo. teoman hariç tabi o bambaska.sebnem ferahta fena değil.ama bana göre sen kendini sartlandırmısın dinlemem konusunda

jojo yammı diosun banamı anlamadım :rolleyes:

ya jojoya dedimde beceremedim:)olabilir jojo mesela ben zencilerin yaptığı blues müzik varya bayılıyorum ona ama müslüm gürseside kimse ile değiştirmem:)

bluues yumusak ama ya ben şunu dinlemem diye bi tavır sergilemiyorumki hosuma giderse dinerim tabi neden dinlemiyimki.bide sanatçının kiçiliği iönemli tabi.hatta geçenlerde kean doğıulu cd si bile almıstım:)müslüm gürses cd sinden baskasına para vermem derken:)

Geri
Üst Alt