Karışık sohbet konuları (lütfen bu başlık altında açalım)

ya tamam babanın gitme diye sarkısı varda sen gitmeyimi yazmıstın ben anlıyammısım.ne olur sevgilim birgün daha kal

evet onu yazdım sallamam ben yaniii biraz damar takıldığımız için az çok biliriz şarkıları kemancı :):)

bende güzel old. için dinliom zaten hemde bluefanı olarak begendıne sevındım.
yıne bi blue sarkısı bubblın bu nasıl...?

onu bilmiyorum jojo ben yabancı pek dinlemem aram yoktur :)

ya o şarkı çok eski 82 de çıkmıstı yanılmıyosam vallagha tebrikler. sen şimdi esrarlı gözleride bilin:)

okadar çok keşkelerim varki hangi birini sayım :(

ayy müslüm mü hiç sevmem. ne o yaa müslümcüler ferdiciler hiç biri tarzım değil rock ve yabancı dinlerim.

e yanii :) Bir içten bakışına delice tutulmuşum esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum :)

valla rock yabancıda benim tarzım değl herkesin zevki işteeee durun bitane daha sölim :) TEKRAR SANA DÖNSEM SEVDİĞİM DESEM KÜLLENMİŞ ATEŞİ YANDIRIRMISIN YOKSA YİNE BENİ KANDIRIRMISIN YIKILDIM SEVGİLİM İNANIRMISIN :)

vallahi süpersin ya sevda sevdfdim seni:

saolasın kemancı tesekkürler e atın bi şarkı ortaya devamını getirelim :) sohbete döndüü :)

[olailir arkadasım ben de yabancı müzik dinleme rockta dinleme bana bağırtıdan baska birsey gelmiyo. teoman hariç tabi o bambaska.sebnem ferahta fena değil.ama bana göre sen kendini sartlandırmısın dinlemem konusunda

[olailir arkadasım ben de yabancı müzik dinleme rockta dinleme bana bağırtıdan baska birsey gelmiyo. teoman hariç tabi o bambaska.sebnem ferahta fena değil.ama bana göre sen kendini sartlandırmısın dinlemem konusunda

jojo yammı diosun banamı anlamadım :rolleyes:

yok şartlanma demeyelimde zevk meselesi ole damar şarkılarmış açmıo beniii
:):)

ya jojoya dedimde beceremedim:)olabilir jojo mesela ben zencilerin yaptığı blues müzik varya bayılıyorum ona ama müslüm gürseside kimse ile değiştirmem:)

ya jojoya dedimde beceremedim:)olabilir jojo mesela ben zencilerin yaptığı blues müzik varya bayılıyorum ona ama müslüm gürseside kimse ile değiştirmem:)

kardeş hani sana bagırtı geliodu yabancı ve rock şimdide şunuda seviom dion bence sevionda caktırmıyon demi seni seni...???:)

bluues yumusak ama ya ben şunu dinlemem diye bi tavır sergilemiyorumki hosuma giderse dinerim tabi neden dinlemiyimki.bide sanatçının kiçiliği iönemli tabi.hatta geçenlerde kean doğıulu cd si bile almıstım:)müslüm gürses cd sinden baskasına para vermem derken:)

mutlaka vardır ama aklıma gelmio yaaa......

Geri