Hem sınavsız dikey geçiş hem de ikinci üniversite okuyabilir miyim?

gamzeucar

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
Sosyal Hizmetler
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü 2.Sınıf öğrencisiyim.Sınavsız Dikey Geçiş yapmayı düşünüyorum.Aynı anda da Sınava girmeden İkinci Üniversite hakkına sahip olabiliyor muyum?

Soru: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde halen kayıtlıyım. İkinci Üniversite kayıt türü ile başka bir bölüme/programa daha kayıt yaptırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekmektedir.

Cevap: Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin herhangi bir lisans bölümünde veya önlisans programına halen kayıtlı olan öğrencilerin İkinci Üniversite kayıt türü ile kayıt yaptırabilmesi için halen kayıtlı olduğu bölümden/programdan mezun olması gerekmektedir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Aynı üniversitede hem dikey geçiş, hemde sınavsız ikinci üniversite ile okuyamazsın. Dikey Geçişi Anadolu Üniversitesinde okurken, İkinci üniversite ile İstanbul Üniversitesi veya Atatürk Üniversitesi açıköğretim bölümlerinden birisinde okuyabilirsin.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
tıklayarak detaylı bilgi alabilirsin.

Geri