Hangi yayın daha iyi????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun_73

Kayıtlı Öğrenci
Mrb arkadaşlar kamu yönetimi 3. Sınıf okuyorum hangi yayını tavsiye edersiniz

mrb harun bende kamu 3. sınıf okuyorum yargı kullanıyorum ve şidddetle tavsiye ediyorum herkese...

yazan arkadşlara teşekkür ederim ben geçen sene egem yayınlarını kullandım derslerimi verdim. genel yargı veya murat yayınları kullanılıyor..

gercegi sölemek gerekirse ben hiç bir yayın kullanmadım sadecec bu siteden yararlandım ve çıkmış sorulardan çalıştım suan 2.sınıfım...:) ama arkadslrdan daha cok murat yayınlarını sölüolar...:)

Mrb arkadaşlar kamu yönetimi 3. Sınıf okuyorum hangi yayını tavsiye edersiniz

mrb harun,
ya aslına bakarsan fark etmiyor. arkadaşların yorumlarını okuduğumda görüyorum ki herkes değişik kaynaklar kullanarak geçtiklerini dile getirmişler.ben 2 yıldan beri muratla başladım aof hayatıma:) muratla bi 2 yıl daha devam edicem:) sana tavsiyem hiç yardımcı kıtabını değiştirme.2 yıl boyunca hangi kaynağı kullandıysan, ondan yararlandığınıda eminsen hiç düşünme onla devam et derim ben.hersene kaynak değiştirmenin hiç gereği yok ;)

jojo haklı harun ben 1. sınıfta yargı 2. sınıfta murat kullandım çok zorlandım değiştirince ama yine yargı aldım.sende hangi yayınla başladıysan onunla devam et bencede

jojo güldeste konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim öyle yapacağım geçen sene kullandığım yayına devam edeceğim..

mrb harun bende kamu 3. sınıf okuyorum yargı kullanıyorum ve şidddetle tavsiye ediyorum herkese...

Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum.
Muratı da bilen birisi olan Yargı'yı tek geçerim.
Murat sadece ünlü ama unutmayalım ki Türkiye'de "bireysel öğrenme stratejilerine uygunluk belgesi" MEB ile ortaklaşa yürütülen çalışma sonrası Yargı'ya verildi. Murat ünlü olduğu için herkes murat diyor, madem ki o kadar ünlü, alsaydı belgeyi.
Ben 3. sınıfta yargı ile hazırlandım, hiç alttan dersim yok ve onur belgesi aldım.
Yargı'dan son sınıfta da vazgeçmeyeceğim.

ben egem yayınları kullanıyorum ama bitanede murat yayıncılık alcam

bende geçen sene egem yayınları kullandım memnundum güzel hazırlamışlardı geçen senelerde çıkan soruların altı çizilmiş ömenli gördüğü yerleri de söylüyor hiç alltan dersim de kalmadı bende murat veya yargı kullanmayı düşünüyordum ama bulunduğum yerde sadece egem yayınları vardı.

bende geçen sene egem yayınları kullandım memnundum güzel hazırlamışlardı geçen senelerde çıkan soruların altı çizilmiş ömenli gördüğü yerleri de söylüyor hiç alltan dersim de kalmadı bende murat veya yargı kullanmayı düşünüyordum ama bulunduğum yerde sadece egem yayınları vardı.
yalnız egem yayınlarında sadece ana dersler var digerleri yok murat yayıncılıkta yargı yayıncılıkta varmı bilmiyom varsa alırım

Herkes bildiğinden şaşmasın, fazla da söylenecek bişey yok aslında.
Kullanacağınız yayını internet sitesinden takip edin. Tek diyeceğim bu.
Yargı yayınları için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

aslında egem yayınları konu anlatmı iyi ama kitaplarda basım hatası vardı bazı sayfalar tamamen boştu onun için egemden geri attım murat yayınların da çok klasik sanki hep aynı 10 yıl önceki bu günkü kitap aynı yargı kaldı ellimzide :)

aslında egem yayınları konu anlatmı iyi ama kitaplarda basım hatası vardı bazı sayfalar tamamen boştu onun için egemden geri attım murat yayınların da çok klasik sanki hep aynı 10 yıl önceki bu günkü kitap aynı yargı kaldı ellimzide :)

Murat yayınları klasik diyorsunuz :) ama yardımcı kitaplar arasında başta geliyor.Çoğu kişi o kaynaktan yararlanıyor.Tabi bir de herkesin tercih meselesi.Hangi kitabın anlatımını beğeniyorsanız size yararlı gelen de sonuçta odur.

bende muratla bıtırdım işletmeyı guzeldı.ama yargıyıda merak ettım sımdı tekrar okursam onu alırım.egem de guzel dıye duydum ayrıca

Geri
Üst Alt