Hangi yayın daha iyi????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes murat yayınları dedi bulana kadar canım çıktı .. bende dneyimde var

ben egem ve murat kullanıyom...........

offff kafam karıştı yaaa adam gibi biri çıksın mezun olanlardan desin bu yayın daha faydalı diye... iktisat için hangi yayın iyi murat dediler aldım bulana kadar canım çıktı.

herkes adam gibi fikrini söylüyo zaten daha açık nasıl anlatabilirki bildigini al o zman

herkes adam gibi fikrini söylüyo zaten daha açık nasıl anlatabilirki bildigini al o zman
ben 1.sınıf iktisatım dolayısıyla hangi yayının daha başarılı olduğunu bilmiyorum . abi ablalare sordum okuyan bilen yardımcı kitaplarr herkes murat dedi ... şimdi yargı ,egem denilince çaresiz kaldım budur.

ayrıca mezun olanlardan birileri çıksın deidm tecrübelriden faydalnmak adına vahidem :D:D

Bende 3. sınıf iktisat okuyorum.dikey geçiş yaptığım için yayınlar konusunda bilgim yok.3. sınıf iktisat için ne tavsiye edebilirsiniz arkadaşlar ?

az kaldı fiallrer bol soru çözün

murat yayınları ;)

ztn murat yayınların soruları geçmi
ş yıların soruları

sn kitap evine bakarsan o kıtap satmaya bakar murat yayın şaşmacan dediğım gıbı muratta gecmıs yılların sorularıda var

Ben geçen kitap almaya gittim en iyi yayın evi güvender dedi kitapçı. Tartışılır ben pek anlamıyorum ama adamın söylediğine göre öyleymiş.

Açıköğretim için güvenderi hiç duymadım ben.Genelde yargı,karaca ve murat yayınları yaygındır.
Ben murat yayınlarından memnunum.Vize sınavlarından birebir çıkan sorular oldu.Tavsiye edebilirim;)

Geri
Üst Alt