I isokor Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #183 ikisinide tanımıyorum ama sırma daha aktif sanki gohan and elmayra
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #184 kevin_norton' Alıntı: özür dilerim.sayın yönetici ama benden hiç bahsetmiyorsunuz.hep aynı kişiler kalbimi kırdın.:agla Genişletmek için tıkla ... kusura bkma cnm yaa göhan kevin_norton...seher
kevin_norton' Alıntı: özür dilerim.sayın yönetici ama benden hiç bahsetmiyorsunuz.hep aynı kişiler kalbimi kırdın.:agla Genişletmek için tıkla ... kusura bkma cnm yaa göhan kevin_norton...seher
K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #187 Sonsuz Nur' Alıntı: kusura bkma cnm yaa göhan kevin_norton...seher Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
Sonsuz Nur' Alıntı: kusura bkma cnm yaa göhan kevin_norton...seher Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 2 Kas 2010 #188 bak yine oyunu bozdun seçim yapacaktın sonsuz nur seher-elmeyra
S Sosyolog_60 Kayıtlı Öğrenci 2 Kas 2010 #191 Ecrin Only Roses Hazır Cevap Sonsuz nur Ömer Evran İsokor Fatma...
I isokor Kayıtlı Öğrenci 2 Kas 2010 #192 Bu oyunu kaldırsak mı napsak yaşamdan soğudum yine kuralına göre tutulmadı bi türlü:haha Only Roses Asena38 and eebru
Bu oyunu kaldırsak mı napsak yaşamdan soğudum yine kuralına göre tutulmadı bi türlü:haha Only Roses Asena38 and eebru