S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #164 sehercim profil resmnden okuyamadım ama hazır cevap isokor-sosyolog
I isokor Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #167 Bu oyun yanlış ilerliyo sanki:haha Arkadaşlar verilen iki isim arasından seçip tekrar iki karşılaştırma isim veriyoruz. Seher. SIRMA and Ayberk228
Bu oyun yanlış ilerliyo sanki:haha Arkadaşlar verilen iki isim arasından seçip tekrar iki karşılaştırma isim veriyoruz. Seher. SIRMA and Ayberk228
I isokor Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2010 #170 Sırma, seher iki seçenek sunmuş ben ve hazır kız ikimizden birini yazman lazım seheri değil. sonrada hangi üye¿ diye iki isim vermen lazım.
Sırma, seher iki seçenek sunmuş ben ve hazır kız ikimizden birini yazman lazım seheri değil. sonrada hangi üye¿ diye iki isim vermen lazım.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 31 Eki 2010 #177 arkadaşlar oyunun kuralını blmedne oynuyosunuz...kevin_norton yukarıdaki seçeneklerde sen yoksunki...lütfen kuralına göre oynayalm
arkadaşlar oyunun kuralını blmedne oynuyosunuz...kevin_norton yukarıdaki seçeneklerde sen yoksunki...lütfen kuralına göre oynayalm
K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 1 Kas 2010 #179 Sonsuz Nur' Alıntı: arkadaşlar oyunun kuralını blmedne oynuyosunuz...kevin_norton yukarıdaki seçeneklerde sen yoksunki...lütfen kuralına göre oynayalm Genişletmek için tıkla ... özür dilerim.sayın yönetici ama benden hiç bahsetmiyorsunuz.hep aynı kişiler kalbimi kırdın.:agla
Sonsuz Nur' Alıntı: arkadaşlar oyunun kuralını blmedne oynuyosunuz...kevin_norton yukarıdaki seçeneklerde sen yoksunki...lütfen kuralına göre oynayalm Genişletmek için tıkla ... özür dilerim.sayın yönetici ama benden hiç bahsetmiyorsunuz.hep aynı kişiler kalbimi kırdın.:agla