Hangi Bölümü Okuyorsunuz?

Hangi Bölümde Okuyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    215
  • Anket kapatılmış .
bende perakande satış mağazacılık okuyorummm bakalım diğer bolumlerin dersleri çok zor geldi bana maliye işlerinden anlamıyorumda :)
insallah hayırlısı budurr :)

bende perakande satış mağazacılık okuyorummm bakalım diğer bolumlerin dersleri çok zor geldi bana maliye işlerinden anlamıyorumda
insallah hayırlısı budurr

Halkla ilişkiler. Bu bölümdeki arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler :) Ne yapayım çok Korkuyorumm. Okul defterini kapatalı aradan yıllaaaarrrr geçmiş. tekrar ders, sınav vallahi ürkütüyo beni :(

korkma korkma kolay. belki iktisat zorlar seni ama çalısınca geçiliyor. bende bu sene halkla ilişkiler 2. sınıftayım bütten geçtiysem mezun oluyorum. televizyon ve radyo derslerini kaçırma ayrıca internette sorular var her derse ait onlarada bakarsan rahat geçersin. sıkma canını :)

kamu yönetimi 1.sınıf

kamu yönetimi 1. sınıf

bende çeko 1.sınıfa başlicam bu sene.çeko okuyan yokmu hiçç?? kolay olup olmadıgını ögrenmek istiyorumm??

laborant ve veteriner sağlık 1.sınıf(yeni başladım) hayırlısı artık

okul öncesi öğretmenliği 1.sınıfta okuyorum bölümümü çokkkk seviyorum

bende işletme 2. sınıfa geçtim o kadar zorlanmadım hatta kolaydı bile diyebilirim muhasebe dışında beni zsadece o zorladı ama geçtim

bende 2 yıl dış tic okuduktan sonra şimdi işletme 3.sınıfım:)

bende çok yeniyim daha bugün kayıt oldum işetme 3. sınıfa hayırlısı bkalım dersler nasıl acaba yaaaaaaaaaaa zormudur?

Geri