D dilanur Kayıtlı Öğrenci 16 Kas 2007 #61 İşletme 4.sınıftayım İnş bu sene son. Yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. İnşallah..
C ciwan Kayıtlı Öğrenci 17 Kas 2007 #64 mrblar ben de işletme hazırlık okuyorum. seneye direkt 3 e geçeceğim umarım...
C ciwan Kayıtlı Öğrenci 17 Kas 2007 #65 mrblar bende işletme hazırlık okuyorm. seneye doğruden 3e geçeceğim umarım...
O olgun02 Kayıtlı Öğrenci 26 Kas 2007 #67 slm arkadaslar ben tarım programında okuyorum merhaba arkdaslar ben geçen yılın tarım önlisan sorularını bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirm
slm arkadaslar ben tarım programında okuyorum merhaba arkdaslar ben geçen yılın tarım önlisan sorularını bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirm
Ö özgeþendað 27 Kas 2007 #69 bende Bankacilik Ve Sigortacilik Okuyorum 1. Sinif Ama Bir Sorunum Var Burda Benim Sordugum Sorulara Kimse Cevap Vermio
bende Bankacilik Ve Sigortacilik Okuyorum 1. Sinif Ama Bir Sorunum Var Burda Benim Sordugum Sorulara Kimse Cevap Vermio
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 2 Ara 2007 #73 wayy bncede öncelikle hayırlı olsun bitirsin sen bu sene artık
T Turan ÜÇÜNCÜOÐLU Kayıtlı Öğrenci 5 Şub 2008 #80 Turan ÜÇÜNCÜOĞLU' Alıntı: Sosyal Bilimler Genişletmek için tıkla ... SON SINIF 2 DERS VAR