Hangi Bölümü Okuyorsunuz?

Hangi Bölümde Okuyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    215
  • Anket kapatılmış .
labaratuvar veterinerlik 2 deyim çevre sağlıgından kaldım büte kaldım hiç çalışma soruları bulamıyorum yardım lütfeeeen

kayıt tarihini bi bulabilsem kamu okicam ama göremedim henüz..nese siz sölersiniz yaw..

Halkla ilişkiler. Bu bölümdeki arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler :) Ne yapayım çok Korkuyorumm. Okul defterini kapatalı aradan yıllaaaarrrr geçmiş. tekrar ders, sınav vallahi ürkütüyo beni :(

merhaba bende okulöncesi öğretmenliği 1.sınıfa kayıt olacam daha ilk senem herkeze başarılar okulöncesi varsa iletişim kuralım

Laborant Veteriner Sağlık bölümü...

slm arkadaşlar bende laborant ve veteriner sağlık bölümüne başlıcaktım vazgeçtim

slm arkadaşlar bende laborant ve veteriner sağlık bölümüne başlıcam bu sne burda okuyan iki arkadaş var bu böülümü başka yok sanırım dersler çok ağır diyolar okuyan arkadaşlara sesleniyorum doğrumu...:mad:

Elimizden geldiği kadarıyla sizlere destek olmaya çalışıcaz arkadaşlar. Şu an için 2 yıllık bölümlerle ilgili fazla döküman bulmak mümkün değil ama ilerki günlerde sizler için araştırıp gerekli ders notları ve sınav sorularını eklemeye çalışıcaz.

Elimizden geldiği kadarıyla sizlere destek olmaya çalışıcaz arkadaşlar. Şu an için 2 yıllık bölümlerle ilgili fazla döküman bulmak mümkün değil ama ilerki günlerde sizler için araştırıp gerekli ders notları ve sınav sorularını eklemeye çalışıcaz.

teşşekür ederim benimde elime bi bilgi gelirse sizlerle paylaşırım:)

muhasebe sitede kimsede muhasebe okumuyor sanırım

Geri