Halkla Ilş Final Tum Derslerin Gecmisyil Sorulari Baska Hicbiryerde Yok:)

halkla ilişkiler 2004-2008 ara sınav soruları var mı lütfen sınav yaklaşıyor çok ihityacım var :confused:

RİCA EDERM BULUTCM BAYAA Bİ UĞRAŞTM BUNLARI YAPMAYA ,TÜM ARKDŞLARA İYİ DERSLER GÜLE GÜLE ÇALIŞIN :d:d:d

mert arkadasım bu eogrenmedık soruları nasıl pdf olarak bılgısayara kaydedıoruz bı yardımcı olurmsuun ben baska bolumdeyım sızın bu cıktılar ordakı sorular bısey hazırlamamıssınız kı....programımı var nasıl oluoı!!

sorularında virüs var bi baksan

arkadaşım ben açamadım error diyor galiba benim makinada sorun var nasıl açabilirim yardımcı olursan sevinirim bir tek ikna ve konuşma dersim var onuda verip kurtulmak istiyorum artık teşekkürler

linkler gayet güzel çalışıyor..tüm dosyaları biranda rapidden indirmeye çalısırsanız oyüzden hata vermişte olabilir

http://rapidshare.com/files/133811758/1216_INGILIZCE_YS.2003-2007.rar

not:arkadaşım forumu incelesen bulacaksın aradıgını.saga sola giripte nerde bu ingilizce soruları dıyerek yana yakıla cıkan soru arama zahmetınde kalmazdın.biraz araştırmayı bilelim lütfen

Arkadaşım araştırdım araştırmazmıyım hep indirdiklerimin içindekiler 2006 ya kadar vardı.2007-2008 i yoooooktuuuuuu........ Yardımınız için teşekkürederim.....:mad::mad::mad::):):)

Arkadaşlar rica etsem biri bana yardımcı olabilirmi bütünleme sınavında yardımca olabileceğiniz sorular varmı ikna ve konuşma + uygulamalama ve örnek olaylardan buraya yeni üye oldu cok sıkıştım yardıma ihtiyacım var....

tamam çok sağolun buldum nasıl yapacağımı bişşey daha bütünlemeyle ilgili bişey bulamadım benmi bulamadım yoksa yokmu?

Geri
Üst Alt