Günün Sözü

Karanliklara sitem edecegimize hepimiz bir mum yaksak, karanliklar aydinliga donerdi..

Hayatta en aci sey ;Insanoglunun yasam surecindeki kacirmis oldugu firsatlardir...!

Tembelliğin altın kuralı: bişeyi yapmak istemiyosan beceremiyomuş gibi yap "off bırak ya sen beceremiyon ben yaparım" diyen biri kesin çıkar

Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

Beyazlar içinde hayatıma yenilikler ararken, karanlıklar içinde sırtımdan vurulmayı öğrendim…

Çamur Atma; Hedefini Şaşırır, Kirli Ellerinle Kalıverirsin. JOSEPH PARKER

Gerçek ilerleme ilerici olmaktan degil, ilerliyor olmaktan meydana gelir?

Başkalarının hayallerini süslemek adına kendi hayallerinden vazgeçenler, bir gün gerçekten hayal olurlar.

Mantıklı düşünüp, mantıksız seviyorum.:haha

Yetenek denen armagan, ihtiras, yani basari arzusu ile birlestiginde öyle bir yogunluk kazanir ki, dünyada hiçbir güç onu durduramaz.

Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması. ' Nazım Hikmet '

Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazılmaya değer şeyler yap. -Benjamin Franklin

Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın en güçlü anımdır yalnızlığım çünkü ben tekbaşıma iktidarım

Gerçek dost; düştüğünde sana yardım eden değil, seni düşürmemek için düşmeyi göze alan kişidir. ' Goethe '

ѕαкıη кєη∂ιѕιηє νєя∂ιğιη кıумєтι ѕαηα νєямєуєηℓє αякα∂αş σℓмα.. (нz. мυнαммє∂)

Geri