Günün Sözü

Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz...!

Korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda. ' Skins '

Kızda 1.40 boy var galaxy s3 kullanıyo. Benim gibi deli değil akıllı kız aslında, boy aynasını yanında taşıyor.

Akilli olanlar sebepler konusunda tartisirlar.Ama nihai karari sonucta surekli aptallar verir...!

Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar, sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz. ' Dylan '

Birçok insan mutluluğu burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi etrafta arar.

Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. (M.L.KING)

Dostun yanına hediyesiz gitmek, buğdaysız değirmene gitmek gibidir. Mevlana

Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin. ' Cemal Süreya '

Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos geçen zamanimizi nasil kullanacagimizi bilmeyiz

Hafızası olmalı insanın; hic degilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için! ' Can Dündar '

Yalnız kalmak istiyorum dediğimde, kastettiğim yer kalbindi.

Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç! Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın.

Yasamimizda isledigimiz hatalarin cogu dusunmemiz gereken yerde hissetmekten,hissetmemiz gereken yerde dusunmekten ileri gelmektedir.

Geri