O only roses Kayıtlı Öğrenci 23 May 2011 #1,121 lk izlenim çok önemlidir derler, " ilk 2 dk " da kocaman bir yüreği var sanırsın, sonra bir ömür o yürekte " ilk 2dk " yi ararsın...
lk izlenim çok önemlidir derler, " ilk 2 dk " da kocaman bir yüreği var sanırsın, sonra bir ömür o yürekte " ilk 2dk " yi ararsın...
I isokor Kayıtlı Öğrenci 23 May 2011 #1,122 Bir Kadından " Susmasını Beklemek ; Tavuğa Çikolata Yedirip Kinder Süpriz Yumurtlamasını Beklemek Gibidir.
Bir Kadından " Susmasını Beklemek ; Tavuğa Çikolata Yedirip Kinder Süpriz Yumurtlamasını Beklemek Gibidir.
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 23 May 2011 #1,123 Yarın bizi beraber görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; "ömrümün geri kalanı" dersin ..
Yarın bizi beraber görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; "ömrümün geri kalanı" dersin ..
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 24 May 2011 #1,124 Dürüstlük pahalı bir mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz !..
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 24 May 2011 #1,126 Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, "ilişki" değil "çelişkidir"
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 24 May 2011 #1,127 Beni öyle bir yalana inandır ki, Ömrümce sürsün doğruluğu..
O only roses Kayıtlı Öğrenci 25 May 2011 #1,128 "Seni karalayan karşı cinsse, seni elde edemediğindendir. Hemcinsse, senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir.
"Seni karalayan karşı cinsse, seni elde edemediğindendir. Hemcinsse, senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir.
E ellmayra Kayıtlı Öğrenci 26 May 2011 #1,129 gitmişsin işte çekiştirip durma adımı..tülden bekleyişler kımıldanıyor ardın sıra bil..ey gözlerimin arka bahçesi..bu dağa tırmananlar düşer..seyredenler değil..!
gitmişsin işte çekiştirip durma adımı..tülden bekleyişler kımıldanıyor ardın sıra bil..ey gözlerimin arka bahçesi..bu dağa tırmananlar düşer..seyredenler değil..!
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 26 May 2011 #1,130 Mazlumun bedduasından kork onun vekili HAK'tır. HAK'kı HAK bilmeyene her ceza müstehaktır !..
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 26 May 2011 #1,131 Bir Yarıştayız Sanki, Gösteriş Delisi Olduk Hepimiz! Elbise Cok Ama ''RÜKÜŞ'' Diyenide Var..Elbise Yok Ama ''ŞÜKÜR'' Diyenide..!
Bir Yarıştayız Sanki, Gösteriş Delisi Olduk Hepimiz! Elbise Cok Ama ''RÜKÜŞ'' Diyenide Var..Elbise Yok Ama ''ŞÜKÜR'' Diyenide..!
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 2 Haz 2011 #1,133 isokor' Alıntı: Yaşamı kısaca şöyle özetleyebiliriz "her gün aynı b.." Genişletmek için tıkla ... sonunu anlamadım ismail söylede seni seve seve banlayım :haha bugün herkes şifreli konuşuyor anlamıyorum aslı 1 ,sen 2
isokor' Alıntı: Yaşamı kısaca şöyle özetleyebiliriz "her gün aynı b.." Genişletmek için tıkla ... sonunu anlamadım ismail söylede seni seve seve banlayım :haha bugün herkes şifreli konuşuyor anlamıyorum aslı 1 ,sen 2
M malatya44_44 Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #1,134 Gönlü ile dili bir olmayan kimsenin yüz dili bile olsa o, yine dilsiz sayılır.(Mevlana)
E ellmayra Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #1,135 Madde 1: Herşeye rağmen gül. Madde 2: Ölümüne sev. Madde 3: Onu aldatma. Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla..
Madde 1: Herşeye rağmen gül. Madde 2: Ölümüne sev. Madde 3: Onu aldatma. Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla..
E ellmayra Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #1,136 Hayattan aldığım en büyük ders: "Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın"...
Hayattan aldığım en büyük ders: "Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın"...
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #1,137 Biz ihaneti Çocukken öğrendik ! O kimseye vermediğimiz oyuncağı yenisi geldiğinde köşeye atarak...
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2011 #1,140 En yakin avlu da abdest alip seni unutmaliyim. ~Abdullah Harmanci~