Günün Sözü

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler dünü, hak ettiğinden fazl...a düşünür yarını. Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü.

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hak ettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri. Ve asla göremez yanı başındakileri.

[ Tolstoy ]

Her gecenin en yorgunu ben
Aşk nakliyatçısıyım
Omuzumda sen diye bi yük
Benden başkası taşımaz
Bıraksam omuzum belki rahat ama
Kalbim ağrır o zaman

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.

"iyiki"lerim sınır ihlali yapmaktan müebbete mahkum.."keşke"lerim haddini aşmakta bugün..
"hüzün"leri süsleyip istiflemekten artık yoruldum..açılan yaralarıma Zaman ve Dua sürdüm,bekliyorum...

Son söz söylenmedi bu ask ta! Öldürmediysen beni içinde henüz, ki yapmamissindir bilirim. Gömerken beni! Son kez içinden 'seni seviyorum' de. Inançsiz gitmesin askimiz.

herkesin hayali cennete gitmektir.. benim tek hayalim ise sensin.. çünki benm cennetim sensin.. :cici

HayırLı bir eş ALLAH'ın kuLuna özeL bir ikramıdır. Hayırsız bir eş ise dünyanın en ağır imtihanıdır..

Alemi aydınlatan " عِشِقْ " değil " عَشِقْ " tır..

"Bilinmez hangi kırık Kalbin duasıdır karanlıkları Aydınlatan, Bilinmez kim için ettiğin Duadır seni Ayakta tutan..."

Bilinsin istemez kimse kalbinin kırıldığını İşte bu yüzden sahte gülücüklerle gizler insan yüzü gülerken içinin ağladığını

Saygıda Asalet.. Sevgide Şefkat vardır.. Hoşgörüde Hürmet.. Susmakta Hikmet vardır.. Dostlukta Minnet.. Aşkta Sadakat vardır.

Duygular düşüncelere hakim olunca
Başlardı aşk...
Düşünceler duyguları yönlendirirken
Sevgiden bahsetmek kadar
yalancılık da olamazdı...

İskender Pala

"En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki İLİK, sert kemiğin içinden çıkar.."

"Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bi insan var, Bir de insan olmayan".

Bi can bi canı sevse, alemi sancı tutarmış..

Birinden"utanıyorum"sonra "u"gidiyor onu"tanıyorum"sonra"t"de gidiyor onu sadece"anıyorum"zamanla "a...nı"lar gidiyor " yorum"sizinyorum"sizlerin

Kırık olan cama birkaç tane taş isabet etmiş, neyi değiştirir ki¿ O ‘CAN’ zaten kırık !

'Ne garip, aklı yavaş olanlara değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acınır.'
Halil Cibran

Sakla samanı gelir zamanı derler ya ;
Ben samanı değil ne zaman biteceği belli olmayan zamanı saklıyorum , olursa mutlu bir günümde harcamak umuduyla [MuHaMmEd]

Geri