Günün Sözü

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler dünü, hak ettiğinden fazl...a düşünür yarını. Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü.

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hak ettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri. Ve asla göremez yanı başındakileri.

[ Tolstoy ]

Her gecenin en yorgunu ben
Aşk nakliyatçısıyım
Omuzumda sen diye bi yük
Benden başkası taşımaz
Bıraksam omuzum belki rahat ama
Kalbim ağrır o zaman

"iyiki"lerim sınır ihlali yapmaktan müebbete mahkum.."keşke"lerim haddini aşmakta bugün..
"hüzün"leri süsleyip istiflemekten artık yoruldum..açılan yaralarıma Zaman ve Dua sürdüm,bekliyorum...

Son söz söylenmedi bu ask ta! Öldürmediysen beni içinde henüz, ki yapmamissindir bilirim. Gömerken beni! Son kez içinden 'seni seviyorum' de. Inançsiz gitmesin askimiz.

Alemi aydınlatan " عِشِقْ " değil " عَشِقْ " tır..

Bilinsin istemez kimse kalbinin kırıldığını İşte bu yüzden sahte gülücüklerle gizler insan yüzü gülerken içinin ağladığını

Duygular düşüncelere hakim olunca
Başlardı aşk...
Düşünceler duyguları yönlendirirken
Sevgiden bahsetmek kadar
yalancılık da olamazdı...

İskender Pala

Birinden"utanıyorum"sonra "u"gidiyor onu"tanıyorum"sonra"t"de gidiyor onu sadece"anıyorum"zamanla "a...nı"lar gidiyor " yorum"sizinyorum"sizlerin

Kırık olan cama birkaç tane taş isabet etmiş, neyi değiştirir ki¿ O ‘CAN’ zaten kırık !

Sakla samanı gelir zamanı derler ya ;
Ben samanı değil ne zaman biteceği belli olmayan zamanı saklıyorum , olursa mutlu bir günümde harcamak umuduyla [MuHaMmEd]

Geri
Üst Alt