Günün Sözü

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma...Bir sözün varsa dilden yüreğe hiç susma...Görmen gerekiyorsa birini git durma...HAYAT ÇOK ZALİM...An gelir elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden..O zaman istesen de göremez... gidemez... söyleyemez olursun... HADİ DURMA...!

Hayallere saygı göster; yoksa kazanamazsın!
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Hayallere saygı göster; yoksa kazanamazsın!

Önemli olan; hayatta,en çok şey'e sahip olmak değil,en az şeye ihtiyaç duymaktır...

Gözden uzak olan gönülden de uzak olur deselerde gönlümün taa içindeki seni gözüm zaten aramaz..

Zorlukta gördük ,acıda çektik... Derdi de bildik,sefayı da gördük..
Ağlamaktan gözler de şişti, gülmekten gözlerden yaş da geldi. Aşıkta olduk,maşuk da. yara da aldık, yara da verdik, fark edermi kaybetsekte hep bu zalim hayatta...
Dostum dediğimiz olsun yanımızda. Gerisi çookta ''TIIINN'' ı...mızda :)

Bir kuzu çevirme olsada yesek yav ....

"Sırtından vurana kızma ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma onu insan yerine koyan yine sensin".

Cümleler doğrudur sen doğru isen;doğruluk bulunmaz sen eğri isen....

Üşüyorum , hαvα soğuk falan işte.. Sıkı sıkı giyindim αmα yine de .. Anlα , mevzu kış değil... Sen yoksun !...

Kolay değildir; Uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak".

''Benimle ömür geçer mi ki'' dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ¿" dedi. İşte bu bana bir ömür yetti.
[Özdemir Asaf]

'Karakalem Yapmayı Neden Bu Kadar Çok Seviyorsun Diye Soruyorsun Ya Bana! Kimin Ne Renk Olduğunu Hala Çözemedim !...

Geldim..! Gitmelere bekle diyerek...
Attım Valize Bir Kaç Kırgınlık, Bir İki Vefasızlık...
Bir Kaç Acı Söz, Benim Hatırladıklarım...
Bir Kaç İyi Söz, Senin Unuttukların...
Geldim...! Korkma Aç Kapıyı..!
Sende Kalmaya Değil, Beni Almaya Geldim...!
(Özdemir Asaf)

Her şeyin bi fiyatı, her insanın bi değeri vardır. Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana; "giderken kapıyı ört" denir...

"Kötü bir haberim var ! Sanırım bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık her şey adamına göre".

Kim ne derse desin intikam güzel şey 'ramiz dayı' :p

Tarih gibi, kadınlar da ikiye ayrılır.. m.ö. (makyajdan önce), m.s. (makyajdan sonra)

Geri