Günün Sözü

‎''Başkalarını yargılamaya hakkın yoktur. Çünkü bir insan, karşısında duran suçlu gibi kendisinin de bir suçlu olduğunu, ortadaki suçta belki en büyük payın kendisinin olduğu bilincine varmadan başkalarını yargılayamaz. Bunu anladıktan sonra yargıç olabilir ancak. ne denli garip olursa olsun, gerçektir bu. çünkü doğru bir insan olsaydım, karşımda duran suçlu belki de hiç olmayacaktı..''

İnanıyorum söylediğini candan söylediğine,Ama bugünkü karar yarın bozulur çok kez. Kendi kendimize verdiğimiz sözü tutmak,En çabuk unuttuğumuz şeydir ne yapsak. Madem ki bu dünya bile yok olacak bir gün, sevginin bitmesine insan neden üzülsün? ...Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı? Daha kimseler çözmedi bu bilmeceyi...

Seveceksen
Sahiplenmeden,
Beklentisiz.
Kıskanmadan,
Acı vermeden,
Acı çekmeden
Sev.

Erhan Güleryüz

Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz.(K.Atatürk)

Her genç delikanlının sevgilisi olabilir ama her genç kızın delikanlı sevgilisi olamaz...

Tuttum bu sözü...

Henüz Bebekken 'Dünya Benim' Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürken De Avuçların 'Her Şeyi Bırakıp Gidiyorum İşte' Dercesine Apaçık Kaldığını Fark Etmeli İnsan

ben sana,
beni sevmenin imkansızlığını nasıl anlatıyımki...
kendi elini kendi tutan bi çocugum ben,
kendi yüreğini,
kendi bilen bir çocuk...

"Beni Çok iyi bilen, çok iyi bilir.."
Nihat Doğan

"Eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak Allah'ım üzerine yemin ederim ki, senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister.."
Nihat Doğan'dan İ.Tatlıses'e..:P

[Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz...Shakespeare /COLOR]

Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş.

Nokta, Her zaman bir son demek değildir. Bazende; Kendinden sonra gelecek olan harfin büyük olacağını gösterir..

Tam tutunduk derken tükenen hayat asıl hayat olamaz.
Asıl kimsemiz odur ki darlıkta dirlikte varlıkta yoklukta bizimle olsun.
Allah içinde sevgisini taşıyan kalbi çöplükte çürütmez.

Muhammed Bozdağ

Camiye dikey olarak gel / yatay olarak nasıl olsa geleceksin ...

Zaman herşeyin ilacıdır ama giden gitmiştir.

Başörtüm bana yakışıyor mu?evet yakışıyor!ama asıl sorulması gereken soru ben başörtüme yakışıyor muyum olması gerek değil mi ?

Geri