Günün Sözü

Erkek olmak ; Hayatına birçok kadının girmesi değil kaç kadını gerçekten sevdiğin ve onlara ne kadar dürüst olabildiğindir. Geniş omuzlara sahip olmaktan önce kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven verdiğindir.

Bu sizin sözünüz mü? Bayagı iyisiniz öyleyse.Hani yani öyle böyle söz değil.Çok ağır olmuş.

Biliyorum :pteşekkür ederim :)

Kartallar yüksekten uçar çakılınca çok kötü oluyormuş.:D

Bu sizin sözünüz mü? Bayagı iyisiniz öyleyse.Hani yani öyle böyle söz değil.Çok ağır olmuş.

Kartallar yüksekten uçar çakılınca çok kötü oluyormuş.:D
Yok bana ait degil arkadaşım:)
İşin Güç Kısmı Adam Olmak Değil, Adam Kalabilmektir.

iranlı şair der ki: aşkta uçma kanatların yanar..!!
mevlana der ki: aşkta uçmadıktan sonra kanat neye yarar..

gulmek her zaman ask deildir,her zaman ask gulmek deildir..

Ben bir garip aşık elimde çatal kaşık sen aşkı yedin bitirdin bana kaldı bulaşık ;) :D :D

Ama "SENİ" kazanmak için hayatımı verdim ♥

beni çekemeyen anten taktırsın hiç çekemeyen d-smart taktırsın:)

Sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!”Bir yazar demiş ya’’sen git aşk bana kalsın..

Öleceğiz bir gün gömecekler; bir kaç gün övecekler; sonra kalan malı bölecekler; hatta memnun kalmayıp sövecekler. . . !

Saatin pili bitince, etmez tıktık, vakti zamanı gelince ruha derler çıkçık,
Hak'ka kulluk eyle, yoksa ahirette dinlemezler hık mık

(Hz. Mevlana)​

Örtüsüz Kadın Perdesiz Eve Benzer Perdesiz Evde Ya Satılıktır Yada Kiralık.

[ Necip FazıL Kısakürek ]

Bencillik, insanın istediği gibi yaşaması değil, başkalarını kendi istediği şekilde yaşamaya zorlamasıdır.

Hayat dediğiniz 1 çay
İnsan ise sadece 1 şeker
Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın
Oysaki;
Hayatın seni erittiğini çay bitince anlarsın..

anne bananın rızası ALLAH'IN rızasıdr
anne babanın öfkesi ALLAH'IN öfkesidir
HADİS-İ ŞERİF

Bir insanın sana neler verebileceğine değil senin için nelerden vazgeçebileceğine bak..

"Üç Cümle"; "Bugün hava çok sıcak...", "İçimde bir sıkıntı var", "Başım çok ağrıyor"

Birincisi insanın harici alem karşısındaki aczini sergilerken, ikincisi kendi öz ruhuna, üçüncüsü de bedenine hakim olamadığını ilan eder. İşte hariçte ve dahilde böyle mahkum ve aciz olan insanın gurura kapılması ve Allah'a isyan etmesi ne kadar tuhaf, değil mi?

Geri