Günün Sözü

kimse geçmişini geri satın alabilecek kadar zengin değildir!!!

hayat her gün bir umutla doğar bin umutla sürer....

Atamız Bize ''A'', ''B'', ''C'' yi ; "æ", "ßhe", "Che" Olsun Diye Öğretmedi !!!

Soru 1 : Senin yüz foroğrafın çekilecek Yüzünde yüz var mı? Soru 2 : Senin yüz fotoğrafın çekilecek Sende çekilecek yüz var mı? -ÖZDEMİR ASAF-

Çalınmış günlerin ertesinde, ellerinde güneşlerle gelen yar!
Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin!

Ne kadar çok söylersen, karşındaki o kadar az hatırlar. FENELON

Hatırlamak için kullanacağımız bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır.

Bir çok işinin arasında senin işini son sıraya koyan ümmetini
ilk sıraya koyar mısın Ya Rasulallah…
[/I]

Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim...

Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır...

"SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...

Vicdanla birlikte... "ŞEREF" ararım ben sevdiklerimde;

Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim... Zaman gelir "ŞEREFSİZLERİ" de severim...

Her yerde gözüm kulağım vardır benim "Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca...

Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...

"inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam Sayanlarıda SAYMAM...

Kelimelere sığmaz SAYFALAR SÜRER BENİ ANLATMAK

Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın; YAŞAYAN BİLİR BENİ... YAŞAMAYAN ANLAMAZ...

Ağırdır sevmelerim Her "YÜREK" taşıyamaz... Büyüktür umutlarım Her "OMUZ" kaldıramaz...

Kimseyi cepte sayma/herkesi kalbine yakın tut/çünkü bir gün uyandığında şunu fark edebilirsin ki sen taşları toplamakla meşgulken bir elmas kaybetmişsin

Paylaş! ...Ama yalnızca değerini bilenlerle1!!
Çalış! ...Ama yalnızca doğruluk yolunda!!!
Yaşa! ...Ama sakın ölümü aklından çıkarma!!!

Bedende baş ne ise, imanda da sabır aynıdır.
Başsız beden olmayacağı gibi, sabırsız da iman olamaz.

(Hz. Ali (r.a.))

Koyulaşır uykusu dünyanın, aşk bir daha başlatır seni. Çizilir kıyıların, denizin dolar sana, kanım sevinir...

tek bir ihtimal var.......

''Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansına nail olmadı kimileri.. Hep ODUN kaldı..!''

İnanılmaz bir kaçış planı yapıyorum şimdi her gece. Her gece biraz daha derin bir tünel kazıyorum kendi içime!
Murathan Mungan

Nicedir Eyyub'un sabrı ile,,, Yuusuf'un kuyusunda beklemekteyim...!

.

''-Küllerin arasından çıkardığın ellerinle dua ediyorsun, ama ellerin temiz değil" demişler Filistinli anneye .O da senin ellerin temiz ama dua edecek Rabbin yok “demiş israilli askere…

İnsanların hayatlarındaki en büyük pişmanlıklar, fırsat olduğunda yapmadıkları şeylerdir.
Helen Rowlands

Eşşeklik baki kalır.

Geri