(gaziayıntaplı) uşaklar buyrun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xpeople
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam merhaba arkadaslar bende gaziantepten..... aofde muhasebe den. mali analızı dersınden sınava girmiş arkadas var mı?

bende memnun oldum engin sanki daha önceden tanışıyormuşuz gibi:D:D

nice to meet you too...kardeşim

kanks bundan sonra bende antepli olayım:)

vallaha abi bu anteplilerin hepsi iyiymiş bundan sonra soran olursa antepliyim bende engin dostum:)

vallaha abi bu anteplilerin hepsi iyiymiş bundan sonra soran olursa antepliyim bende engin dostum:)

eyw onurum ALLAH razı olsun...ALLAH iyilerLe karŞıLaştırsın hep...iL o kadarda önemLi degilde adam gibi adam oLman önemLi ;):)

eyw onurum ALLAH razı olsun...ALLAH iyilerLe karŞıLaştırsın hep...iL o kadarda önemLi degilde adam gibi adam oLman önemLi ;):)

graal89´isimli üyeden Alıntı
vallaha abi bu anteplilerin hepsi iyiymiş bundan sonra soran olursa antepliyim bende engin dostum
hoşgeldin antebimize onurum.enginin dediği gibi il önemli degil insan olabilmek önemli...:D
ee onur hemşo iyisindir inş:D

valla ben aslen yozgatlıyım daha doğrusu doğma büyüme Ankaralı yım ama anne baba yozgatlı.yozgat lıların çoğuda yobaz olur derler benim tanıdıklarımda öle aslında enginin de dediği gibi memleket önemli değil ama olsun bundan sonra antepliyim:D nerelisin antepli neresinden merkez:)engin sen antep in neresi kanks:)

valla ben aslen yozgatlıyım daha doğrusu doğma büyüme Ankaralı yım ama anne baba yozgatlı.yozgat lıların çoğuda yobaz olur derler benim tanıdıklarımda öle aslında enginin de dediği gibi memleket önemli değil ama olsun bundan sonra antepliyim:D nerelisin antepli neresinden merkez:)engin sen antep in neresi kanks:)

antebin her yerinden ben kanks...sor sen antebe engin diye gösterirler ;):D

antep e sorsam sengini sölerlerde bana antepin neresi deyince ben ne diyecem kanks:)

grand otel civarı dersin topragım...olmadı inciLipınar de...

bi semt yokmu dostum bu antepte sen bana bi ilçe söle o ilçedede bi mahalle yada köy söle bana:)

gaziantep / şehitkamil / incilipınar.... onurum açık adreste vereyim mi :D

bu kafi dostum antep e yolum düşütüğünde de açık adresi verirsin..

Geri