(gaziayıntaplı) uşaklar buyrun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xpeople
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet o tarihler olur :)ha bu arada senin sınıf kaç oldu

5 ders verip en azından 2 olacaktım 4 verdik iktisattada 19dogru lazımdı 17de kaLdık.. bütünlemeye bagladık yani umudu..sen sınıf kaçtı ?

4 oldum bende bi finansal kötü gibiydi ondanda büte kalmadan geçtm inş

inş ya yolu bitirmişsin sen darısı basımıza. geçmissindir büte kalmadan inş..

saol sende alttan bırakmadan geçersin inş ya geçmeyi bırak insan stres yapıyo bide takma kafaya :)

sende saol inş veririm.yok ztn bende stres hiç olmaz ne össde oldu ne sınavlarda olur :) ama aöf ün cvpları acıklarken biraz stres oldum basmaya kadar gitti olay yani :D

yanii bizi o seviyeye getirdiler ya ne diym:(:(

bişey desekte ne degişirki huylu huyundan vazgeçermi ? geçmez ...Bundan sonraki cvplardada böyle olacak..belkide biz cok acele ediyoruz :) P.tesi saat 17.00 acıklancak dediler biz saat 13.00 de hemen akın ettik :D:D

orası oyle tabi:)neyse birazda heyecan iyidir :D:Dhemen açıklansa nerde kaldı bunun heyecanı:):)

ben geldimmm topraklarımm :D

köfte bölümü kapanmış sanırım topragım :(

slm arkadaşlar.ben akasya.sohbetinizi görünce dayanamadım bi selam verim dedim hemşerilerime:)

slm arkadaşlar.ben akasya.sohbetinizi görünce dayanamadım bi selam verim dedim hemşerilerime:)

sLm akasya hoşgeldin aramıza...bende engin m.oldum...her zaman aramızda görmek isteriz senide hemserim :)

Geri