forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya buraya bari tasimayin su sinav olaylarini... Daha baslangic:D iciniz disiniz sinavla bürünecek... Simdilik burda unutun en iyisi :D acayip yara deserim huyum kurusun :D

benim için sorun yok sorun jojo :D

jojo ayrıca ömer abiye öm atarmısın ben atamıyorum..

Ömer abi acil msn e gelirmisin [Aziz]

arkadaşlar ben şınav çekmekten bahsettim sınavı siz çıkardınız.kendi lafınıza yorumlar yapıyorsunuz:D:D sonra da sorun jojo oluyor??

bi arkadaşa bakıp çıkacaktım.... anam yoklama var ve bensiz bende BURADAYIIIIIMMM

hoca kim yoklamayı kim alıyo des neee

arkadaşlar ben şınav çekmekten bahsettim sınavı siz çıkardınız.kendi lafınıza yorumlar yapıyorsunuz:D:D sonra da sorun jojo oluyor??

Cocuk ne yapsin sinavla bozmus kafayi :) benide sürükledi kendinle... Gerci benim klavyemde noktali s :Dyok istesemde yazamazdim :)

Cocuk ne yapsin sinavla bozmus kafayi :) benide sürükledi kendinle... Gerci benim klavyemde noktali s :Dyok istesemde yazamazdim :)

evet senide sürüklemiş farkındayım:D bende ne sınavından bahsediyolar, -ş yi görmüyolar mı diyorum.sorun fanusçu arkadaştaymış demek:D:D:D

vayyyy site yöneticisi olmus bu kıs :D

ders çalışmalıyım ama hiçte çalışasım yokkk:(:( sizler ne durumdasınız arkadaşlar? nasıl gidiyor çalışmalar?

evet farkındayım ne kadar rahat olduğunun.sende aof de okusan yine havalı havalı relaxım diyebilcen mi acaba?:D sosyal aktifitem 0 durumda kapadım kendimi eve:D 24 saat düzenli ve hummalı çalış babam çalış..

senden bu duyguyu anlamayı beklemiyordum zaten, beni ancak gerçek bir aof'li anlar:D

Geri