forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

BURCU

Çok Özel Üye
Ya buraya bari tasimayin su sinav olaylarini... Daha baslangic:D iciniz disiniz sinavla bürünecek... Simdilik burda unutun en iyisi :D acayip yara deserim huyum kurusun :D

BospHoruS

Özel Üye
benim için sorun yok sorun jojo :D

jojo ayrıca ömer abiye öm atarmısın ben atamıyorum..

Ömer abi acil msn e gelirmisin [Aziz]

jojo

Yeni Üye
arkadaşlar ben şınav çekmekten bahsettim sınavı siz çıkardınız.kendi lafınıza yorumlar yapıyorsunuz:D:D sonra da sorun jojo oluyor??

BURCU

Çok Özel Üye
arkadaşlar ben şınav çekmekten bahsettim sınavı siz çıkardınız.kendi lafınıza yorumlar yapıyorsunuz:D:D sonra da sorun jojo oluyor??

Cocuk ne yapsin sinavla bozmus kafayi :) benide sürükledi kendinle... Gerci benim klavyemde noktali s :Dyok istesemde yazamazdim :)

jojo

Yeni Üye
Cocuk ne yapsin sinavla bozmus kafayi :) benide sürükledi kendinle... Gerci benim klavyemde noktali s :Dyok istesemde yazamazdim :)
evet senide sürüklemiş farkındayım:D bende ne sınavından bahsediyolar, -ş yi görmüyolar mı diyorum.sorun fanusçu arkadaştaymış demek:D:D:D

jojo

Yeni Üye
ders çalışmalıyım ama hiçte çalışasım yokkk:(:( sizler ne durumdasınız arkadaşlar? nasıl gidiyor çalışmalar?

jojo

Yeni Üye
evet farkındayım ne kadar rahat olduğunun.sende aof de okusan yine havalı havalı relaxım diyebilcen mi acaba?:D sosyal aktifitem 0 durumda kapadım kendimi eve:D 24 saat düzenli ve hummalı çalış babam çalış..

jojo

Yeni Üye
senden bu duyguyu anlamayı beklemiyordum zaten, beni ancak gerçek bir aof'li anlar:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top