? ............................. 29 Ocak 2010 #1,001 Farkettimki ayşe eskiye döndüğümüzü yeni anlıyor....
A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 29 Ocak 2010 #1,002 farkettim ki alman beni sinir etmeye uğraşıyo ama olmuyorum
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 30 Ocak 2010 #1,008 sessiz olabilir ama sedasız olamaz ayşem merak etme gelir şimdi seda :d
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 30 Ocak 2010 #1,010 By_tr' Alıntı: sessiz olabilir ama sedasız olamaz ayşem merak etme gelir şimdi seda :d Genişletmek için tıkla ... Fark ettim ki farkediliyormuşum Canlarım benim , bi yere kaybolmam ben
By_tr' Alıntı: sessiz olabilir ama sedasız olamaz ayşem merak etme gelir şimdi seda :d Genişletmek için tıkla ... Fark ettim ki farkediliyormuşum Canlarım benim , bi yere kaybolmam ben
? ............................. 31 Ocak 2010 #1,014 kim nasıl görüyorsa öyle.... ben bunalım neyim görmüyorum ... kör mü oldum acab !?
? ............................. 1 Şub 2010 #1,017 farkettimki dünyada sıkılınacak çok şey görüyorum....
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 1 Şub 2010 #1,019 farkettimki mutluluk beklentilerimizle ters orantılı be kadar çük turatrsak o kadar çok mutlu olabilirz
farkettimki mutluluk beklentilerimizle ters orantılı be kadar çük turatrsak o kadar çok mutlu olabilirz