E _elmayra_ 2 Şub 2010 #1,024 Alman_' Alıntı: farkettim ki neşen yerinde... Genişletmek için tıkla ... hı hı doğru tahmin
? ............................. 2 Şub 2010 #1,026 farketiimki bu aralar doğru tahmin yapıyorum... iddamı oynsam ne !?
? ............................. 4 Şub 2010 #1,032 etmez mi oyun oynuyacak yazdıklarıma anında cvp vercek olan kişi geldi... ama efkarlısın dokunmim sana o zaman... istenmeyen sonuçlar doğurabilir...
etmez mi oyun oynuyacak yazdıklarıma anında cvp vercek olan kişi geldi... ama efkarlısın dokunmim sana o zaman... istenmeyen sonuçlar doğurabilir...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2010 #1,033 istenmeyen sonuç nedir abi yazararım kendime korkma.........
? ............................. 4 Şub 2010 #1,034 hani efkarlısın yaa o bakımdan.... (efkarlı kişiler zihnimde dokunsan ağlaycak modunda gibi geliyoda bana o yüzden ölee dedim) yoksa sıkıntı yok !!
hani efkarlısın yaa o bakımdan.... (efkarlı kişiler zihnimde dokunsan ağlaycak modunda gibi geliyoda bana o yüzden ölee dedim) yoksa sıkıntı yok !!
? ............................. 4 Şub 2010 #1,039 _elmayra_' Alıntı: burada anlatırsam olay çıkar.ben bir ara sana anlatırım selçuk Genişletmek için tıkla ... işte şimdi başbakan gibi konuşdun...
_elmayra_' Alıntı: burada anlatırsam olay çıkar.ben bir ara sana anlatırım selçuk Genişletmek için tıkla ... işte şimdi başbakan gibi konuşdun...
E _elmayra_ 4 Şub 2010 #1,040 Alman_' Alıntı: işte şimdi başbakan gibi konuşdun... Genişletmek için tıkla ... bilinç altımıza girdi tayyip ister istemez etkileniyoruz
Alman_' Alıntı: işte şimdi başbakan gibi konuşdun... Genişletmek için tıkla ... bilinç altımıza girdi tayyip ister istemez etkileniyoruz