S sema@ Kayıtlı Öğrenci 18 May 2010 #1,305 farkettim ki kalbimi çok kırmış. uf sözüm meclisten(forumdan) dışarı erkekler anlayışsız olmak zorunda mııı?
farkettim ki kalbimi çok kırmış. uf sözüm meclisten(forumdan) dışarı erkekler anlayışsız olmak zorunda mııı?
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 25 May 2010 #1,309 farkettim ki sabırla mutluluğu beklemek gerekiyo.. elbet birgün benm aradığımda beni bulurrr
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2010 #1,313 Farkettımkı bınlerce lanet okusamda aglamktan yılsamd a yıne sevıcem tek ınsan o
S seher Kayıtlı Öğrenci 3 Haz 2010 #1,314 farettim ki güzel günler yaklaşıyor mutluluk iş kariyer arkadaşlar...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Haz 2010 #1,315 Fark ettim; de hiç tanımadıgın insanlar iki saat içinde senin hayatını senin hayatını degiştirebiliyor.........
Fark ettim; de hiç tanımadıgın insanlar iki saat içinde senin hayatını senin hayatını degiştirebiliyor.........
B bynefretimm Kayıtlı Öğrenci 9 Haz 2010 #1,317 VALLA BENDE FARK ETTİMKİ OKUDUĞUM 132 SAYFADA BAYA AŞIK VARMIŞ VE ÇOĞU VE KIZLARIN HEPSİ ACI ÇEKİYORMUŞ BENDE BUNU FARK ETTİM :d:d:d:d:d
VALLA BENDE FARK ETTİMKİ OKUDUĞUM 132 SAYFADA BAYA AŞIK VARMIŞ VE ÇOĞU VE KIZLARIN HEPSİ ACI ÇEKİYORMUŞ BENDE BUNU FARK ETTİM :d:d:d:d:d
O only roses Kayıtlı Öğrenci 13 Tem 2010 #1,318 Farkettim de, aslında hiç birşey ve hiç kimse göründüğü gibi değilmiş.