A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2010 #1,282 farkettim ki kimseye güvenmemem gerektiğini bikez daha öğrendim!!!
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 2 Mar 2010 #1,284 Fark ettim ki; stres, üzüntü, gerginlik... vs hiçbirini kafaya takmaya değmezmiş..
A abdullah-gizem Kayıtlı Öğrenci 4 Mar 2010 #1,288 farkettim ki yaşım ilerledikçe tecrübelerim artıyor
A ATTİLA Kayıtlı Öğrenci 5 Mar 2010 #1,289 farkettim ki çok vefalı bi dosta sahibim ve çok şanslıyım.....
O only roses Kayıtlı Öğrenci 1 May 2010 #1,291 Fark etim ki fark etmek yetmiyor bazen, geç kalınmış, hatta çok geç kalınmış olduktan sonra.....
A AYSEM_1687 Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #1,292 farkettim ki karar veremiyorum seçenekleri seçemiyorum
S seher Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #1,296 farkettim ki insanları kendim gibi bilmek bana sadece acı ve hayal kırıklığı veriyor
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #1,297 farkettim ki imkansızı seçmişim acısı o yüzden büyükmüş ................ ey göklerin yıldızı benim farkında mısın....... atın beni denizlere........ oyyyyy
farkettim ki imkansızı seçmişim acısı o yüzden büyükmüş ................ ey göklerin yıldızı benim farkında mısın....... atın beni denizlere........ oyyyyy
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #1,298 suhedaa' Alıntı: farkettim ki imkansızı seçmişim acısı o yüzden büyükmüş ................ ey göklerin yıldızı benim farkında mısın....... atın beni denizlere........ oyyyyy Genişletmek için tıkla ... fark ettim ki şu şarkıyı face den kaldırmalıyım
suhedaa' Alıntı: farkettim ki imkansızı seçmişim acısı o yüzden büyükmüş ................ ey göklerin yıldızı benim farkında mısın....... atın beni denizlere........ oyyyyy Genişletmek için tıkla ... fark ettim ki şu şarkıyı face den kaldırmalıyım
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #1,299 farkettim ki ecrin çok zeki ( ama kuzum bende de var sürekli onu dinliyorum )