Eskişehirdeki aö ögrencileri buraya...:)

yalnizkiz21

Kayıtlı Öğrenci
Mrb arkadaşlar....BEN İŞLETME 2 SNIF ÖGRENCİSİYİM VE BUYIL ESKİŞEHİRE GİDİYORUM.TANIŞALIM KAYNAŞALIM VE HATTA GÖRÜŞÜP BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞALIM..;)

mesajını okudum baskasıyla felan tanışırsın :):):) al hemen telefonumu yazıorum sana mesajımı okudugun an görüşelim yazmassan darılırım nede olsa burada senle güzel günlerimiz olucak 0545 614 02 70

yanlız kız senin gelen kutun dolu yazdım ama ulasamadım seni ekledim ama birde senin bana ceple yada msn ile ulasmanda fayda var numaram yukarda yazıyor cekinme yazabilirsin sms buda messengerim AKF-5252@......görüşelim yani..

QUOTE=akif;2083]yanlız kız senin gelen kutun dolu yazdım ama ulasamadım seni ekledim ama birde senin bana ceple yada msn ile ulasmanda fayda var numaram yukarda yazıyor cekinme yazabilirsin sms buda messengerim AKF-5252@......görüşelim yani..[/QUOTE]

Arkadaşım açık adresini vermeyi unutmuşsun..:eek: ne ayıp.bu kıza yapılırmı şimdi bu:cool:

bende eskisehirde okuyorum iktisat 1. sınıf

Bende Warım Kardeşler 1.sınıfım Seneye De 1.sınıf Olucam Büyük Ihtimal Diğer Seneye De 1. Sınıfım Adım Kadir:d

ya yazıldıgıma pişman oldum kafadan 500 ytl içerdeyim:D

slm arkadaşlar bende eskişehirliyim işletme 1.sınıfta olucam bu sene

s.a bende eskişehirliyim işletme 1 _Onur_

Geri