Çok sevdiğiniz birisi allah korusun ölümcül bir hastalığa yakalansaydı ne yapardınız.....!

Cok sevdiğiniz birisi allah korusun ölümcül bir hastalığa yakalansaydı ne yapardınız...?

• intihar ederdim.

Oy: 0 0.0%
  • ona onu artık sevmediğimi söyler hayattan beklentisinin kalmamasını sağlardım.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
PayLaşım için teşekküRler ama bunu düşünmesi biLe insanı üzmeye yetiyoR..
Kimsenini cevaP vermek istıyecegını sanmıyoRum arkadaŞımm...:(

onu mutluetmekicim elimden geleni yapardim vegerikalan ömrünü doyadoya yaşamasını saglardım

benim başıma geldi bu inanın insan hiç birşey yapamıo eli kolu bağlanıyo resmen ve en acısı gec bulup çabuk kaybetmek hiç bi huyunu özelliğini bilemeden onu tanımaya calıştığında kaybetmek çok acı kısacası hiç bişi yapılamaz hazırdır gitmeye ve gider ardından sadece hakkım helal olsun demek kalır bide gözyaşları...

Ona her konuda destek olurdum.Allah'tan ümidimi kesmez sürekli dua ederdim.

üzgünüm...!

inan böyle bir şey yaşadığın için çok üzüldüm.ama elden ne gelir ki böyle bir durumda.şimdi böyle bir anket hazırladığım için çok pişman oldum.sana böyle bir durumu tekrar hatırlattığım için özür dilerim arkadaşım..... ( SEWTAP )[email protected]

hiç unutulmamış birşeyi hatırlatamazsın üzülme lütfen....

ne kadar üzülür insan allah korusun Allah kimsenin başına vermesin bol bol dua etmek lazım

insan sevdiğinin kıymetini kaybedince anlarmış.dilerim kimse bunu yaşamaz .

çok zor bir durum ama bende onunla birlikte ölürüm..:)

birlikte ölmek çözüm gibi görünüyorrrrr....
zaten o gitmişse benimde ölümcül hastalığa düşmem yakındır:)

Çok acı bir durum cidden, Allah kimseye göstermesin. Ben olsaydım onunla hayatı dolu dolu yaşardım :rolleyes: :(

düşünmesi bile çok kötü:( sevdigin insan?hayatına anlam katan insan sa yaşamanın bi anlamı olmayacagı için bnde ölürüm herhalde...

ona yardımcı olurdum

yapacak bişey yok yanında olup yardımcı olunabilir ancak onunla ölürdüm demem tabi yaşadım öyle birşey de düşünmedim inancı olan biri kesinlikle düşünmez zaten böyle birşeyi. sırası gelen gidiyor üzüntüsü ve acısı kalıyor hatta zamanla üzüntüsü de kalmıyor anıları kalıyor sadece

Geri