Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sevdiğiniz birisi allah korusun ölümcül bir hastalığa yakalansaydı ne yapardınız.....!
benim başıma geldi bu inanın insan hiç birşey yapamıo eli kolu bağlanıyo resmen ve en acısı gec bulup çabuk kaybetmek hiç bi huyunu özelliğini bilemeden onu tanımaya calıştığında kaybetmek çok acı kısacası hiç bişi yapılamaz hazırdır gitmeye ve gider ardından sadece hakkım helal olsun demek kalır bide gözyaşları...
inan böyle bir şey yaşadığın için çok üzüldüm.ama elden ne gelir ki böyle bir durumda.şimdi böyle bir anket hazırladığım için çok pişman oldum.sana böyle bir durumu tekrar hatırlattığım için özür dilerim arkadaşım..... ( SEWTAP )[email protected]
yapacak bişey yok yanında olup yardımcı olunabilir ancak onunla ölürdüm demem tabi yaşadım öyle birşey de düşünmedim inancı olan biri kesinlikle düşünmez zaten böyle birşeyi. sırası gelen gidiyor üzüntüsü ve acısı kalıyor hatta zamanla üzüntüsü de kalmıyor anıları kalıyor sadece