Bir kız ark.a doğum günü hediyesi ne alınabilir ark.lar ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan .............................
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi siteden mesela asena_38 ... :rolleyes:

kenzay.com dakilerin gerçek taşlar olduğunu söyleyenler var ordan bir model seçebilirsin bence :) yada şifalı taşlar filan yaz beğendiğin özellikte birini yaptırırsın ;)

dijital gereksiz hatta albümler gereksiz imqossible ... İlginç tasarımlı isteğe özel hediye yapan yerler var oralardan alır haftaiçi siparişi netten geçer ve haftaya kdar almış olurum ... Yine de saol önerilerin için... ;)

suc bende nedıye yazıorsunyardım edıosunkı :Danltmak sıtedıgımd eoydu zaten :D özel yapım seyler buara ılgı cekıo oyuzden dedım :)anlayana tabı :@

dijital gereksiz hatta albümler gereksiz imqossible ... İlginç tasarımlı isteğe özel hediye yapan yerler var oralardan alır haftaiçi siparişi netten geçer ve haftaya kdar almış olurum ... Yine de saol önerilerin için... ;)

suc bende nedıye yazıorsunyardım edıosunkı :Danltmak sıtedıgımd eoydu zaten :D özel yapım seyler buara ılgı cekıo oyuzden dedım :)anlayana tabı :@
tmm tmm kızma :D

bence kıza burdaki yazıları göster onu ne kadar önemseyip fikir alabilmek için uğraştığını göster :D:D

şaka yapmıştım yaf :D:D

şaka yapmıştım yaf :D:D
olsun fena fikir değil ama ... :D

doğum günü geldi çattı (yarın cumt. yani) durum şu şekilde şekillendi ark.lar:

doğum gününde fotoğraf çekcem yaa eğer herkes hediye verirlerse kıza bana senn hediye nerde die sorarlarsa cvbım hazır " çekdiğim fotoğrafları albüm yapıp ölee hediye etcem " dicem .... Nası ama ?! sıfır masraf süper hediye... :cool:

yinede değerli yorumlarınız için tşkler ark.lar .... ;)

ama yimez bunu :D

hem kolay hem süper ... 1 haftadan fazla bi süredir bunu düşünüyodum ... :D Bi rüylarıma girmediği kalmışdı :D Kızı tanısam sorun olmazda bi defa gördüm onun için ne sever ne sevmez bilmiyorum ama fotoğrafı sevdiği kesin ... :cool:

iyi bakalım kolay gelsin :p

kardeşim bir haftadır bi hediye bulamadın hediye buluncaya kadar kız başkasını bulacak. odunluk etme kafanı biraz çalıştır.

özeline attığım msja bak bakim ne yazmışım kakara .... :D

fikir isteyen sensin ne kızıyorsun özelime yazdığın tüm kelimeleri sana iyade ediyorum.

ayıp çok ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri