G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 21 Tem 2009 #103 tartışmayı seven inatçımı inatçı biri diyelim
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 21 Tem 2009 #104 Fanatik Ankaragücü taraftarı,Ankaralı,samimiyetine inandığım,temiz kalpli,sıcakkanlı,konuşkan,canayakın Onur işte graal89...
Fanatik Ankaragücü taraftarı,Ankaralı,samimiyetine inandığım,temiz kalpli,sıcakkanlı,konuşkan,canayakın Onur işte graal89...
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 22 Tem 2009 #105 valla ne desem bilmiyorum senin için bircan klavyedeki harflerle seni anlatmam mümkün değil muhteşem bi insansın diyeyim
valla ne desem bilmiyorum senin için bircan klavyedeki harflerle seni anlatmam mümkün değil muhteşem bi insansın diyeyim
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 23 Tem 2009 #106 Teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan ötürü. Çok mutlu oldum arkadaşlar... Kısa bir sürede bu izlenimleri size yansıtmışsam ne mutlu bana..
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan ötürü. Çok mutlu oldum arkadaşlar... Kısa bir sürede bu izlenimleri size yansıtmışsam ne mutlu bana..
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 23 Tem 2009 #108 okuduğu hemen her konuya teşekkür edecek kadar zarif ince arkadaşımız
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 24 Tem 2009 #110 Muhasebeyi anlamadığı için; kafasını fındıklara vuran biri.....derdim..
S sudenaz deniz Kayıtlı Öğrenci 24 Tem 2009 #112 meleek arkadasım cok doğru ve güzel bi söz yazmıssın gercektende hayat ezanla namaz arasındaki o vakit kadar...
meleek arkadasım cok doğru ve güzel bi söz yazmıssın gercektende hayat ezanla namaz arasındaki o vakit kadar...
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 24 Tem 2009 #113 çok teşekkürler...gerçekten çok kısa hayat o yüzden kısalığa değer yaşamalıyız...