H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 4 Tem 2009 #85 Geçen gün konuşma fırsatımızın olduğu canayakın insana benziyor derdim.
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2009 #87 graal89' Alıntı: kelimeler onu anlatmaya yetmez derdim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Onurcan
graal89' Alıntı: kelimeler onu anlatmaya yetmez derdim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Onurcan
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2009 #88 kuvvetle muhtemel dolu biri henüz vakıf olmasakta hazır cevaplı olduğunu ima ediyor
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2009 #89 kendisi ile konuşma fırsatım olmasada yorumlarını takip ediyorum derdim..
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 5 Tem 2009 #90 teşekkürler onur seninkileri görmemek ne mümkün değişik bir insan herhalde onun gibi olmadım olamıycam ömrümün hiç bir evresinde yanlış anlama gıpta ile bakıyorum
teşekkürler onur seninkileri görmemek ne mümkün değişik bir insan herhalde onun gibi olmadım olamıycam ömrümün hiç bir evresinde yanlış anlama gıpta ile bakıyorum
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 19 Tem 2009 #94 sivas ta oturan ve oturduğu şehri seven sevimi bi arkadaş diyelim
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 19 Tem 2009 #95 ankarada oturan ankaragücünü çoook seven dostana arkadaş diyelim...
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 20 Tem 2009 #98 Seviyesini bilen ve bilmeyen kişilere de bildiren biri ....derdim...
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 20 Tem 2009 #99 rainbow' Alıntı: Seviyesini bilen ve bilmeyen kişilere de bildiren biri ....derdim... Genişletmek için tıkla ...
rainbow' Alıntı: Seviyesini bilen ve bilmeyen kişilere de bildiren biri ....derdim... Genişletmek için tıkla ...