ARALIK Celbinde Askere Gidenlere Özel Konudur.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 hafta nasıl uzun gecti ya... daha iki hafta var sonuclar icin

Zaman geçmiyor hem sonuçlar hem askerlik için.

İzne çıkıp köyüme gideceğim.Buralarda zaman geçimiyor artık.

resmen sıkıntı bastı, sınava hazırlanırken gunler ne kadarda hızlı geçiyordu şimdi hiç öyle değil.

Bende aralıkta gitmek üzere muayenemi yaptırdım. Herşey hazır ama sınıfı geçersem tecil hakkım devam edecekmiş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

ins. tek dersım muh denetımı ve malı analız dersınden gecersem bende gıtmeyı dusunuyorum

ben 2003'de muayene olmustum. tekrardan verem savaşa gidip muayene olmak gerekecekmi yoksa sadece tek muayenemi yapılıyo?

verem savaşı falan bilmem ama tekrar muayene ediyorlar. o zamandan bu zamana vucudunda yada ruhsal olarak sende bi değişme varmı diye :)

hayırlısıyla gidin inş ben tek dersten kalıcam galıba ıns butte verıp nisan celbinde gideriz nasipse

Arkadaşlar herkese merhaba.İnşallah bende Aralık'ta askerim.Şimdiden herkese hayırlı teskereler.

Gideceklere hayırlı teskereler diliyorum. Muayene olayına gelince başvuru yapınca tekrar muayene için hastane yolunu tutacakmışız haberiniz olsun.

yeterki aralıga kabul edilelim hasan, hastanenin yollarına kus gibi ucar muayenemizi oluruz kardesim :)

hayırlı teskereler herkese bende bu sene büte akalmadan mezun oldum hayırlısıyla ama askerlık şubesinde gttım kısa bı öngörüşme yapmak niyetıyle bana temmuzda dıploma alsam bıle ancak seneye gıdebılcegımı soyledıler ,ben istanbulda otryorum halıcıoğlu askerlık subesıne gıttım ordaki işlem yaptıran mezun olan arkadslarla gorustum gecen sene kasımda basvuru yapanlar sımdı alınıyo nerdeyse o derece yoğunluk mevcut bılmıyorum ne olacak ,sızde durum ne arkadslar bunun bı aslı varmı sşzce

ile göre değişiyo tahminim askere alınma davası,ben afyondayım,istanbulla afyon bir olmaz hani o bakımdan şey ettim,bende Allah nasip ederse aralıkta askerim kankiler :)

Geri