tremendous
Kayıtlı Öğrenci
Ben harcı yatırdım bir dersi eklememişim değiştirme imkanım varmı acaba?
22 Mart Cuma gunu yani bugun ders ekle/sil işlemi yapabilirsiniz..
Ben harcı yatırdım bir dersi eklememişim değiştirme imkanım varmı acaba?
Selamlar,
Ben AÖF 2. Üniversiteden Uluslararası İlişkiler Bölümünü düşünüyorum.
Kayıt mevzuunda neler yapılacak, ne olacak?
O kadar yeri araştırdım, o kdr çok şey okudum ki kafam bihayli karıştı. Bana bu sene aof 2. üni.ye kayıt olmam için neler yapacağımı nasıl bir süreç işleyeceğini, kayıttan sonra durumun nolacağı hakkında bir bilgi verin Allah rızası için.
Artık halim kalmadı araştırma için. Tek bir yerden yani buradan bir kere de öğrenmek istiyorum. Lütfen yardım edin.![]()
slm,ben daha ilk defa yeni kayıtdan kayıt olacam ders ekle sil gibi bir extra işlem yapacakmıyım yoksa sadece internet harç,büro işlemlerini yapmam yeterlimi
Siz ders ekle/sil işlemi yapmıyacaksınız.. Üniversite tarafından atanan dersleri alıcaksınız, harcınızı yatırıp, aöf bürosundan kitaplarınızı alıcak ve kimliğinize bandrol yapıştırtacaksınız..
Merhaba, diploma onaylı fotokopi isteniyor. Fotokopiyi bir yere onaylatmam mı gerekiyor.
bu harçlardan başka ders ücreti falan içinde ücret yatıralacakmı
ben 1.sınıftaydım bu sene ortalamadan dolayı kaldım harcı ne zaman yatırıcam ve ne zaman kayıt yenilemem gerekiyor?
ben kayıt olucam ama internetten başvuruyu bürolarda yapabilrmiyim
merhaba kolay gelsin ben kayıt daha yapmadım bugün yarın yapıcam ama bu staj konusu sıkıntılı stajımı bankada yapabilirimiyim güvenliğim işi bırakamam ondan dolayı bana yardımcı olursanız sevinirim bölüm sosyal hizmetler.