E ergunaday Kayıtlı Öğrenci 19 May 2008 #21 ankaralı var burda dogma buyume ankaralı 23 seneden berı ankaradayım kecıoren li ismim ergun email adrsım yada msn adresım budur tanısmak ısteyen arkadasları beklıyorum saygılar efendım herkese
ankaralı var burda dogma buyume ankaralı 23 seneden berı ankaradayım kecıoren li ismim ergun email adrsım yada msn adresım budur tanısmak ısteyen arkadasları beklıyorum saygılar efendım herkese
S sacar Kayıtlı Öğrenci 1 Haz 2008 #25 bende angaralıyım .. keçiören den (muğlada görevim nedeniyle ikamet etmekteyim)
H havva578 Kayıtlı Öğrenci 15 Haz 2008 #27 selam arkadaşlar sosyal grup oluşturalım kalabalıklaşmışken
S sado826 Kayıtlı Öğrenci 31 Eki 2008 #33 ankara eryaman bir arkadaşımızın dedigi gibi sosyal grup oluşturalım olmaz mı? kendinize iyi bakın haberlerinizi bekliorum angaralılar
ankara eryaman bir arkadaşımızın dedigi gibi sosyal grup oluşturalım olmaz mı? kendinize iyi bakın haberlerinizi bekliorum angaralılar
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 19 Şub 2009 #37 16-27 martta yenimahallede eğitimdeyim bende kim gezdiricek ankarayı varmı gönüllü