Adanalıyız allahın adamıyık

Hafta sonu okula geliyormusunuz arkadaşlar..:-))))))))

ARKADAŞLAR HAVA ISINIYOR YİNE ADANANIN BU SICAĞINI NAPSAK BİLMİYORUM.....:pSINAVLAR BİTİNCE KAÇACAK YER BULMAK LAZIM:confused:

valla bugün adana yanıyor ...şimdiden kaçmak lazım:D--))) başka adanalı yok sanırım burada..:-)))

arkadaşlar Adanalı olmayanlara yok mu........................
bu memleket hepimizin değil m yahuuuuuuuuu

:D SEĞMENCİĞİM Diğer yerlerde zaten herkesle konuşabiliyoruz.burda istiyoruzki gerçek ADANA lı kişilerle hem sohpet edelim hem adana nın güzelliklerini konuşalım ve çirkinliklerinide tartışalım.Adana Türkiye nin bence en güzel memleketi biz heryönden şanslıyız.ÇOOOK yer gezdim ama adana gibisi yok bu benim kanım

:confused:TABİKİ ARAMIZDA ADANALI OLMAYANLARIDA GÖRMEK BİZE GURUR VERİR. SİZE BURALAR HAKKINDA BİLGİ VERMEK BİZİDE MUTLU EDER.MERAK ETTİKLERİNİZİ BERABER PAYLAŞABİLİRİZ SAYGILAR
BİZ ADANALILAR PAYLAŞIMI SEVERİZ ÇÜNKİ ÇOK SICAK İNSANLARIZ

slmmmmmmm dostlarım

son sınıf işletme bende arkadaşlar ama adana sayfasında kimse yok olsun biz bize yeteriz ya buarada sınavlarınız nasıl gecti

kargoyla gönderiz dicem ama oda tadı olmaz

nerde bizim tayfalar görüşemez olduk...:-)))

hoca hoca herkes burda sen nerdesın :D:D

bedirhan kardeşim biz burdayız yetmez mi ayrıca 6 yıl istanbulda yaşasamda öz adana çocuğuyuz

adanalılar tolanmış selam arkadaşlar nasılsınız?

tamma iyi herkes burada ya aranızda adanademirsporlu olan varmı arkadaşlar...:-))) yani adanalı demek demirsporlu demektir...:-))))

Ne mutlu ki doğduğum doyduğum şehrin takımını tutuyorum ve üç büyüklerin empoze edildği bi ülkede kendi şehrinin takımını tutmanın onurunu bizler yaşıyoruz ki ne mutlu mavi ile lacivertin kesiştiği yolda yürüyenlere ne mutlu ki adanademirsporlu olana
adanalı kardeşlerim uyumayın ya ders zamanı çok çalışmak lazım çokkkkk mezunum kısmetse hepinize benden bici bici hazirana

Geri